6 PS2 oyunu seti alınır mı?

GTA V PS2'ye çıktı mı ki PS2 sürümü satıyorlar?

GTA 5'in çok kötü grafikli halinin PS2'de çalıştığını gördüm de orijinal değil sanırsam.

PS2 gibi aşırı eski konsolun oyunlarına da kusura bakmayın tek kuruş vermem. Çipli konsolda zaten her oyun beleşe oynanıyor diye biliyorum.

GTA 5'in çok kötü grafikli halinin PS2'de çalıştığını gördüm de orijinal değil sanırsam.

PS2 gibi aşırı eski konsolun oyunlarına da kusura bakmayın tek kuruş vermem. Çipli konsolda zaten her oyun beleşe oynanıyor diye biliyorum.
Bendeki çipli evde PC im var ama sıkıldım ben nostalji seviyorum almam mantıklı olurmu

Bendeki çipli evde PC im var ama sıkıldım ben nostalji seviyorum almam mantıklı olur mu?

Hocam koleksiyon amaçlı alacaksınız desem sadece CD gönderiyorlar ne bir kapak var ne bir fotoğraf e zaten PS2 kırık (%90'ı) ne gerek var o zaman derler adama sadece içine kaçak bir oyun yüklemiş CD'nin sonra tanesine 30 TL'den 180 TL fiyat çekmiş aklim almıyor ben almayın derim.

Hocam koleksiyon amaçlı alacaksınız desem sadece CD gönderiyorlar ne bir kapak var ne bir fotoğraf e zaten PS2 kırık (%90'ı) ne gerek var o zaman derler adama sadece içine kaçak bir oyun yüklemiş CD'nin sonra tanesine 30 TL'den 180 TL fiyat çekmiş aklim almıyor ben almayın derim.

Merhaba indir VIP sitesinden RDR 2 indireceğim de güvenilir mi?

Merhaba indir VIP sitesinden RDR 2 indireceğim de güvenilir mi?

Hocam burada korsan tasvib edilmiyor ama ben yine de söyleyeyim ufak bir guvenli testi yap bence güvenli idi (oyunindir VIP)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı