6. sınıfta 1 dersten kalmak belge almayı engeller mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Samedededede

Picopat
Katılım
12 Temmuz 2023
Mesajlar
249
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ortalamam 91 ve seçmeli müzikten kaldım. Takdir belgesi verirler mi?
 

Belge vermezler. 1 dersten kalanlar başarısız sayılıyor. Takdir veya teşekkür alamıyor.
 
Bizim hoca müzik çalıştırması falanda yapıyor hatta yazılıda oluyoruz ve gerçekten müzikle alakasız ve işlemediğimiz konudan soruyor.
Allah yardım etsin bu tür dersler aslında seçmeli olmalı benim de geçen seneki resim hocam resmi en önemli ders olarak görüyordu her hafta ödev veriyordu 40 almıştım.
 
Allah yardım etsin bu tür dersler aslında seçmeli olmalı benim de geçen seneki resim hocam resmi en önemli ders olarak görüyordu her hafta ödev veriyordu 40 almıştım.
Zaten 2 müzik dersi var, birisinin ismi seçmeli müzik ama ben hiç seçmeli müzik dersini falan seçmedim. Ve aynı hoca giriyor 2 dersede
 
Hahaha, Technopat'a 2017'de katıldığımda ben de 6'ncı sınıftaydım. O zaman günlük tutuyordum, arada sırada halen daha açar okurum. Seni bilemiyorum ama ben o zamanlar çok takıyormuşum belge işlerine. :) Benim aldığım iftihar veyahut takdir belgeleri sanırım depoda duruyor. Şu anda üniversitedeyim. Hayat çok değişti, olmaz dediğim her şey oldu.
Sana demem o ki, her anının tadını çıkarmaya bak. Şimdi çocuksun, yaşının gerektirdiği gibi davran. Fazla Internet'te takılma. Tezek çukuru burası. Dışarıya çık, saklambaç falan oyna. Arkadaşların, dostların olsun... Ben ortaöğretimdeyken 'yozlaşma' bu kadar yüksek seviyelerde değildi. Sen liseye, üniversiteye geçtiğinde toplum ne halde olur bilemiyorum. Önünde meşakkatli bir yol var, doğru seçimler seni başarıya götürecek. O yüzden kendine çok çok dikkat et. Aramızda ciddi bir yaş farkı yok, fakat şu beş, on yılda her şey çok değişti. Ben sizin adınıza endişeleniyorum. Umarım her şey hayal ettiğiniz gibi olur. Biz "büyüme, olgun olma" gerçeğini çok farklı hayal etmiştik. Hiç beklediğimiz gibi çıkmadı. Şimdi 25'leri, 30'ları düşünüyoruz, bakalım o nasıl olacak? :) Son olarak, seni yaşından ötürü küçümsemiyorum. İçimden geldi, yazmak istedim. Hayat güzel, takıl kafana göre.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı