6 Yaşındaki Çocuğu Götürmelik Karting Yerleri

Makaleler
11
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Kardeşim yeni 6 yaşına girdi, beraber gidelim karting pistine, GO-kart yapalım istiyorum. Genç yaştan karting yapsın belki yarış pilotu olur gibi bir düşüncem var, benim gibi 4 yaşından beri yarışçı olacağım diyor çünkü bu sefer ben olamadım onun şansı olsun istiyorum.

TOSFED'in sitesinden baktım en az 7 yaş girebiliyormuş, 1 yılımız var önümüzde. GO-kart yapabileceği mekan var mı öneriniz? İstanbul içerisinde olduğu sürece konum çok önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Go Kart 6 yaşındaki çocuk için tehlikeli olmaz mı? Hem kendisi nasıl aracı kullanacak?
7-12 yaş arasında çocukların resmi yarışları düzenleniyor. F1, F2 en bilinenleri olmak üzere çoğu otomobil sporlarında başarılı olan pilotlar çocukluktan beri karting yapanlar oluyor. Ben de kardeşimi götürmek, başlatmak istiyorum bir yerden. İnternette arattığınızda bulabiliyorsunuz ama hangisine gidilmeli, hangisi daha uygun olur bir görüş almak istedim ben de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı