60-80 TL'ye İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Geçtiğimiz pazartesi aramıştım, 3 gün içinde ekipler gelecek dendi. Yani en gec perşembe oluyor. Ne yazıkki cuma oldu gelen giden yok.
Facebook’tan da mesaj atabilirsin. Ben TTNetten geçiş yapmıştım, geçiş yaptığım gün internet bağlandı. Hem de hiç kopma falan olmadan.

Facebook’tan da mesaj atabilirsin. Ben TTNetten geçiş yapmıştım, geçiş yaptığım gün internet bağlandı. Hem de hiç kopma falan olmadan.
Facebook üzerinden mesaj attığımda müşteri hizmetleri numarasını veriyor. O kadar bıktım ki artık, alt yapı bekle, kutu bekle, aktif edilmesini bekle. Şimdide baglanmasını bekle 15 gün oldu. En sonunda tamamen kaldırıp atıcam kullanmıyacağım. 4 Aydır internetsizim nasıl olsa bünye alıştı artık.

Discord kullanmıyorum. Oynadığım tek online oyun Fortnite. 130-160 arası ping oluyor ve paket kaybı yaşanıyor. Bence LOL de falan da olur. Gündüzleri ping olmuyor, genellikle akşamları. Ama sürekli değil tabii.
Modeme bağlantınız WiFi ağı üzerinden mi oluyor?

@Silinen üye NetSpeed'e başvurdum bekliyorum. Ping oluyor dediniz acaba büyük sıkıntı çıkarır mı? Özellikle internette kopma var mı?
Ping oluyor ama mesela 15 dakika önce oyuna girdim, hiç ping yok. Arada sırada oluyor ama nadiren bir de özellikle akşamları oluyor. Genel olarak ben memnunum, bir daha olsa yine NetSpeed'e başvururum. 75Mbps hız, 4Mbps Upload'ı bir sene boyunca 65 TL'ye kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı