60 Hz ile 170 Hz farkını hissedilmiyor

Monitör ayarlarını 170 Hz'ye çektim. AMD freesynch premiumu bile açtım. HDR'ı kapatınca görüntü kalitesi biraz arttı gibi. İki monitör de IPS bu kadar renklerde de farklılık olması garip geliyor.

Çift monitör yerine tek monitör kullanmayı dener misin?
Ben 75 Hz'den 144 Hz geçtim inanılmaz fark vardı. Monitörün de sorun olabilir.
 
Merhaba. Ekran kartın nedir acaba? Belki de oyunu 70-80-90 fps değerlerinde oynuyorsun. Oyunlarda ortalama 160 fps aldığına emin misin? Düşük fps alıyorsan 240 hz monitor de kullansan bir farkı olmaz. Örneğin bende Rtx 4060 ekran kartı, r5 5500 işlemci ve 165 hz monitör var. God of war oyununda dlss 3 ultra performans modunda ve yüksek grafik ayarlarında ortalama 160 fps ile oynuyordum. Ultraya çektiğimde 100 civarına düşüyordu ve ben bu farkı az da olsa hissediyordum.
 
Monitör ayarlarını 170 hz'ye çektim. Amd Freesynch Premiumu bile açtım. HDR'ı kapatınca görüntü kalitesi biraz arttı gibi. İki monitör de IPS bu kadar renklerde de farklılık olması garip geliyor.
Işletim sisteminin görüntü ayarlarından framerate yükselttiğinize emin misiniz? Monitör panelinden ayar yaptıysanız ve işletim sisteminde de ayar yapılı ise arızalıdır.
 
Ekran kartım rx 6800. Genelde lol oynuyorum, yüksek fpsleri görüyorum, ayarlarda seçili 170 hz.
Belki lolde çok hissedilmiyordur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı