60 Hz vs 144 Hz Laptop

EgeN7

Megapat
Katılım
24 Kasım 2017
Mesajlar
4.536
Çözümler
183
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Müh.
Merhaba, gaming laptop alınacak ancak MSI veya ASUS pahalı. O yüzden Monster'a yöneliyoruz. Ancak önerebileceğiniz indirim zamanında uygun fiyata düşen laptoplar varsa önerilerinizi beklerim.


Bu iki bilgisayar arasında Hz farkı var, diğerleri çok problem değil. Sizce 60 Hz alıp diğer parçaları mı iyileştirmeliyiz yoksa 144 Hz mi almalıyız?
 
Kardeşim kesinlikle 144Hz al. 144FPS almasan bile akıcılığı yerinde olur. 60FPS Gaming laptop aldım eziyet çekiyorum. İade yollarını araştırıyorum. Bu arada 1650 de rahat 144 alırsın ben 1650 kullanıyorum 144'ten çok üst FPS alıyorum.
 
Arkadaşlar konu açılalı tam 2 yıl 1 ay geçmiş. Arkadaş bu işten vazgeçip masaüstü bilgisayar topladı. Ölü konuyu canlandırmaya gerek yok. Forumda yeni olabilirsiniz, konuları seri seri gezip mesaj göndermek, mesaj kasmak veya yardımcı olmak isteyebilirsiniz ancak tarihe de bakın lütfen.

Bütçe belirtmeden açmıştım çünkü çıkabileceğimiz maksimum bütçe zaten bu bilgisayarların fiyatı kadardı, MSI ve ASUS'un pahalı olduğunu belirtmişim bütçe buradan anlaşılıyor biraz. Ama evet genel olarak bütçe vermeye dikkat etmek lazım herkes bilemeyebilir daha önceden ne araştırıp araştırmadığımızı.
 
Merhaba, Gaming laptop alınacak ancak MSI veya ASUS pahalı. O yüzden Monster'a yöneliyoruz. Ancak önerebileceğiniz indirim zamanında uygun fiyata düşen laptoplar varsa önerilerinizi beklerim.


Bu iki bilgisayar arasında Hz farkı var, diğerleri çok problem değil. Sizce 60 Hz alıp diğer parçaları mı iyileştirmeliyiz yoksa 144 Hz mi almalıyız?

Oyun için alıyorsan görünürde Hz'e önem vermelisin. Çünkü sistem zaten fena değil ve diğer parçaları ileride yükseltebilirsin. 60Hz ekran kullanmak bilgisayarın performansını göstermesini engeller. Yani sen 100FPS'den yukarı alsan bile 60FPS değerinde görüntü görürsün. 144Hz tavsiyemdir.
 

Geri
Yukarı