%60 klavye alınır mı?

Bütçe
1200 TL
Redragon K617 Fizz modelini almayı düşünüyorum. Daha önce %60'lık klavye kullanmadım. Şu an bu kullandığım klavye kafayı yedi. K tuşuna basıyorum müziği başa alıyor. Ö tuşuna basıyorum satır başına atıyor 9 tuşu için de aynısı. Yeni klavye acilinden lazım ama en normal mekanik tam klavye 3000 TL'den fazla. :D bende %60'lık alacağım ama alışması zor olur mu örneğin GTA da telefonu açamam uçak helikopter süremem. Kullanıp da başka sıkıntı yaşayan veya kolay alışan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Alınmaz hocam, görsel olarak güzel ama bence çok kullanışsız. En iyisi TKL almak.

Mesela ben de konuyu açan arkadaş gibiyim. Bütçemiz aynı, yurt dışından almak istemiyorum. Masam küçük ve bu yüzden %60 alacağım.

Mesela ben de konuyu açan arkadaş gibiyim. Bütçemiz aynı, yurtdışından almak istemiyorum. Masam küçük ve bu yüzden %60 alacağım.
Niye yurtdışı istemiyorsunuz?

Redragon K617 Fizz modelini almayı düşünüyorum. Daha önce %60'lık klavye kullanmadım. Şu an bu kullandığım klavye kafayı yedi. K tuşuna basıyorum müziği başa alıyor. Ö tuşuna basıyorum satır başına atıyor 9 tuşu için de aynısı. Yeni klavye acilinden lazım ama en normal mekanik tam klavye 3000 TL'den fazla. :D bende %60'lık alacağım ama alışması zor olur mu örneğin GTA da telefonu açamam uçak helikopter süremem. Kullanıp da başka sıkıntı yaşayan veya kolay alışan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

87 modellere de bakabilirsin.

Alakası yok hocam. Hot swap klavye var seçenek olarak. Değiştir değiştir kullan.
Haklısın hocam Çin pazarı çok daha uygun ama buraya yazan arkadaşlar gibi yurtdışından almak istemeyenler için güzel bir alternatif. Türk malı ucuz markaları çok fazla kullandım, kullanan arkadaşlarım var ve Rampage aralarındaki en uzun ömürlü marka.

Bence küçük klavye kullanmak tarz meselesi. Eğer estetik olarak hoş gelen bir durum yoksa ya da masada alan kazanmakla ilgili problem yaşamıyorsan klasik tam klavye almak en mantıklısı. Yok o tuş buraya atandı yok müzik başa sardı. Neden konforundan feragat edeceksin ki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı