%60 klavye yazılım için sorun olur mu?

Bütçe
1000
Güzel beyaz TKL bulamadığım için %60'lara yönelmiştim. Olsa bile fiyatları yüksekti. Redragon kumara alacaktım o da Outemu Switch ve Rainbow aydınlatmalı olduğu için vazgeçtim. Bildiğiniz güzel beyaz TKL klavye var mı?

Hocam benim klavyem bozuldu, Getir'den 40 liraya klavye sipariş ettim, bu konuda size yardımcı olabilecek adam ben değilim :D ama soruyor olmanız gururumu okşadı teşekkür ederim. :)
 
1 yıl tam boyut mekanik klavye kullanımından sonra, TKL bir modele geçtim. Açıkcası web uygulamaları geliştiriyorum ve bir eksik hissetmedim. Spesifik kombinasyonlar gerektiren bir syntax kullanmıyorsanız, ki en fazla ne olabilir, sorun yaşamazsınız.
 
Güzel beyaz TKL bulamadığım için %60'lara yönelmiştim. Olsa bile fiyatları yüksekti. Reddragon kumara alacaktım o da Outemu Switch ve Rainbow aydınlatmalı olduğu için vazgeçtim. Bildiğiniz güzel beyaz TKL klavye var mı?
Razer'ın vardı diye biliyorum. Bulamazsanız kendi klavyenizi bile toplayabilirsiniz bilgisayar toplar gibi. Reddit'teki r/MechanicalKeyboards'un mükemmel bir megathread'i var.
 

Geri
Yukarı