600.000 TL araç önerisi

Fener Fanatics

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ecz.Teknikeri
Arkadaşlar merhaba, ilk defa araba alacağız eşimle beraber kullanacağız. Deneyimimiz yok, mahallede ve boş yerlerde sürerek deneyim kazanacağız :) (yardımcı olacak arkadaşlarımız olacak) araç bakıyoruz, Japon araçları öneriliyor ama ne alacağız hala karar veremedik. Araç piyasası için miktar küçük ama, bizim için büyük. Doğru karar vermek istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyoruz, teşekkür ederiz. 🙏

Arkadaşlar merhaba, ilk defa araba alacağız eşimle beraber kullanacağız. Deneyimimiz yok, mahallede ve boş yerlerde sürerek deneyim kazanacağız :) (yardımcı olacak arkadaşlarımız olacak) araç bakıyoruz, Japon araçları öneriliyor ama ne alacağız hala karar veremedik. Araç piyasası için miktar küçük ama, bizim için büyük. Doğru karar vermek istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyoruz, teşekkür ederiz. 🙏
1.5dci clio.

Ford Focus'ya da Corolla. Büyük şehirdeyseniz otomatik bakın trafikte rahat edirsiniz ama piyasasını bilmiyorum. Corolla hep duyum ama 2012 focus sürdüm çok güzel arabaydı.

İstanbuldayız, malum trafik felaket :) çok fazla corolla ve civic öneren oldu. Ford focus ve pololara bakacağız. Teşekkür ederim hepinize 🙏

Nasıl bir araç arıyorsunuz konforu iyi olanmı yakıtta iyi olan mı güçlü olanmı.

2006 Toyota Corolla Terra 1.6. tam istediğiniz özelliklerde. Az yakar, konforu ortalamadır, yedek parça maliyeti düşüktür, ustası kolay bulunur.

Hocam konfor önemli tabii ki ama önceliğimiz sanayi ile uğraşmamak😃

O zaman hem yakıtta hem konforda hem şekilde hem güvenilir olarak 6 sene bindiğim bir araç sadece ben değil kullanan tanıdıklarımda vardı onlar memnun bende memnundum şimdi 2 sene öncesine kadar Mercedes vito aldık sedan araç yetmiyor diye Skoda'dan hep memnun kaldım bir tane gösterebilirim https://shbd.io/s/4K5Ye4Ie

Siyah olanları'da çok klas duruyor https://shbd.io/s/OHMtw5rE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı