₺600 Klavye Önerisi

Bilek desteği çoğunlukla gereksiz. Hem razer bakmayın, kaliteli değiller ama gayet iyi bilek destekleri var. Logitech bence hem iyi hem de değil. Bazı sorunları da olabiliyor. CK350 iyi bir seçim olacakmış gibi geliyor ama siz bilirsiniz, Logitech de olabilir.
Ellerim baya büyük bilek desteği olmazsa baya sorun yaşarım g513 carbon ve k55 benim kafamda daha önde k55 i özellikle herkesin önerdiğini gördüm ama üstüne fiyat farkına razıyım baya kalite farkı varsa deneyimim olmadığı için deneyimi olan insanların fikirleri benim icin önemli

Benim elim de küçük denemeyecek kadar büyük, G513 kullanırken hiç rahatsız olmadım, ellerim havada gibiydi bilek desteği gayet iyiydi, K55 fiyatı hak etmiyor önermem ama kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şimdiden hayırlı olsun, alınca birkaç fotoğraf alırız. 😁

Bari biraz destekli sallasaydın, az araştır bence. Razer kısmen kaliteli değil denilebilir ama alınmaz denilmez, Logitech yeterince kaliteli, biraz sallamışsın ama çok abartı olmuş, “bazı sorunlar” olduğunda garantisi yarı yolda bırakmıyor, CK350 hakkında bir şey diyemeyeceğim, Cooler Master markasını nedense sevmiyorum. Başkalarının tercihine saygı duyuyorum ama. 😁
Razer kalitesiz, sen asıl araştır. Logitech klavyeleri kalitesiz değil ama çok da kaliteli olduğu söylenemez. Çoğu kez ikili basma olayını duydum ama herhalde garanti halleder dediğiniz gibi. Coolermaster kalitelidir ama ürünleri çok takılmıyor. Razer bilek desteği dışında iyi yapmıyor ama çok önem veriyorsa alabilir. Hem tercihime saygı duyduğunu söyleyip hakaret etmek ayrı ilginç. Neyse, yukarda da dediğim gibi Logitech veya CK olabilir.

Razer Huntsman Mini ve Huntsman Tournament Edition indirimde yakalanabilirse fena değil. Red (linear) ve Purple (clicky) switch versiyonları var. Tuş takımı kaliteli PBT. Şimdi bir de Blackwidow V3 TKL çıkmış ama onu deneme şansım olmadı henüz.

Razer kalitesiz, sen asıl araştır. Logitech klavyeleri kalitesiz değil ama çok da kaliteli olduğu söylenemez. Çoğu kez ikili basma olayını duydum ama herhalde garanti halleder dediğiniz gibi. Coolermaster kalitelidir ama ürünleri çok takılmıyor. Razer bilek desteği dışında iyi yapmıyor ama çok önem veriyorsa alabilir. Hem tercihime saygı duyduğunu söyleyip hakaret etmek ayrı ilginç. Neyse, yukarda da dediğim gibi Logitech veya CK olabilir.
Neden kalitesiz olduğunu düşünüyorsunuz ki?

Razer kalitesiz, sen asıl araştır. Logitech klavyeleri kalitesiz değil ama çok da kaliteli olduğu söylenemez. Çoğu kez ikili basma olayını duydum ama herhalde garanti halleder dediğiniz gibi. Cooler Master kalitelidir ama ürünleri çok takılmıyor. Razer bilek desteği dışında iyi yapmıyor ama çok önem veriyorsa alabilir. Hem tercihime saygı duyduğunu söyleyip hakaret etmek ayrı ilginç. Neyse, yukarıda da dediğim gibi Logitech veya CK olabilir.

Hocam switch markası Outemu. Cooler Master TR'ye sorduğumda yeni nesil Outemu olduklarını söylemişti ve daha iyi olduklarından bahsetti. Ne kadar doğru bilemem. Her marka kendi ürününü savunur. Ben şahsi olarak Outemu switch'li bir ürüne güvenmem açıkcası.

@melih398 G513 denedim kaliteliydi isteklerinizi karşılayabilir, diğer seçeneklere göre tercih edin ama K55 dediğim gibi kaliteli ama fiyatını şu an hak etmiyor bunu da unutmayın. 😁
@enonertetanem eğer hakaret etmiş olsaydım ban yerdim, gördüğün gibi yazdığıma göre ban yemedim, ben klavyemi almadan önce 2-3 ay araştırdım, Logitech firmasını da iki dakikada çöpe attın maşallah, tercih edilen bir marka, garantisi de en çok ilgilenen garantiler arasındadır, biraz araştır. 😁

Hocam switch markası Outemu. Cooler Master TR'ye sorduğumda yeni nesil Outemu olduklarını söylemişti ve daha iyi olduklarından bahsetti. Ne kadar doğru bilemem. Her marka kendi ürününü savunur. Ben olsam Outemu switch'li bir ürüne güvenmem açıkcası.
Yeni Outemu switchler daha iyi evet. Ama şahsen:

1- Cherry MX
2- Razer Switch
3- Romer G
4- Kailh
5- Outemu

@melih398 G513 denedim kaliteliydi isteklerinizi karşılayabilir, diğer seçeneklere göre tercih edin ama K55 dediğim gibi kaliteli ama fiyatını şu an hak etmiyor bunu da unutmayın. 😁
@enonertetanem eğer hakaret etmiş olsaydım ban yerdim, gördüğün gibi yazdığıma göre ban yemedim, ben klavyemi almadan önce 2-3 ay araştırdım, Logitech firmasını da iki dakikada çöpe attın maşallah, tercih edilen bir marka, garantisi de en çok ilgilenen garantiler arasındadır, biraz araştır. 😁
İlgine teşekkürler 2-3 gün içerisinde kararımı verip alacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı