₺600 Klavye Önerisi

eğer hakaret etmiş olsaydım ban yerdim, gördüğün gibi yazdığıma göre ban yemedim, ben klavyemi almadan önce 2-3 ay araştırdım, Logitech firmasını da iki dakikada çöpe attın maşallah, tercih edilen bir marka, garantisi de en çok ilgilenen garantiler arasındadır, biraz araştır. 😁
Çöpe atmadım, hatta dedim alınabilir diye. Niye bu kadar sinirlendin anlamıyorum. Tercih edilen bir marka, çünkü popüler. Bu direkt çok kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Sevdiğim bir markadır mouse olarak ama klavyelerinin kalitesi muhteşem değil dedim sadece ama kötü de değil dedim. Razer ise indirimdeyken alınabilir ama verdiğin paranın kalitesini almıyorsun.
Neden kalitesiz olduğunu düşünüyorsunuz ki?
Kötü değiller ama verdiğin paraya değmezler.

@706143 Bu forumda bir markayı eleştirsen ya “araştırmamışsın” oluyorsun ya da “bilgisiz” oluyorsun. En azından biraz sakin olup dediğimi düzgün oku.

K55 bu arada alınmaz. O kadar kaliteli değil ve membrane. Bilek destekli o kadar gerekliyse G513 olsun, en azından Razer'dan iyidir.
Hocam switch markası Outemu. Cooler Master TR'ye sorduğumda yeni nesil Outemu olduklarını söylemişti ve daha iyi olduklarından bahsetti. Ne kadar doğru bilemem. Her marka kendi ürününü savunur. Ben şahsi olarak Outemu switch'li bir ürüne güvenmem açıkcası.
Outemu olduğu doğru, çoğu insan o yüzden almıyor ama diğer özellikleri iyi fiyatı için. Outemu istemiyorsa başka bir tane bakabilir.

K55 fiyatını şu an kesinlikle hak etmiyor bence, abi membran klavyeye 435 TL nedir? Almanızı önermem, illa alacağım diyorsanız indirim kovalayın, benim tercihlerim arasında kesinlikle G513 olurdu ama tercih sizin, kişiden kişiye değişebilir. 😁
@enonertetanem hakkımda bir şey bilmediğin çok belli, bir Corsair sevdalısı olarak bak önermiyorum çünkü hak etmiyor fiyatını, deneyimlerime ve duyduklarıma göre yazıyorum. Biraz araştırmaya gerçekten ihtiyacın var bence. 😁 Ayrıca hiç sinirli değilim, sinirli olsaydım şu an durum bu şekilde kesinlikle olmazdı. 😁

K55 fiyatını şu an kesinlikle hak etmiyor bence, abi membran klavyeye 435 TL nedir? Almanızı önermem, illa alacağım diyorsanız indirim kovalayın, benim tercihlerim arasında kesinlikle G513 olurdu ama tercih sizin, kişiden kişiye değişebilir. 😁
@enonertetanem hakkımda bir şey bilmediğin çok belli, bir Corsair sevdalısı olarak bak önermiyorum çünkü hak etmiyor fiyatını, deneyimlerime ve duyduklarıma göre yazıyorum. Biraz araştırmaya gerçekten ihtiyacın var bence. 😁 Ayrıca hiç sinirli değilim, sinirli olsaydım şu an durum bu şekilde kesinlikle olmazdı. 😁
Bana hiç sakin görünmedin. Hem ben araştırmamı yaptım sen merak etme. Neyi araştırmam gerekiyor bu arada? Sen bu kadar ''çok'' araştırdığına göre birkaç bildiğin vardır ama dediklerin ''araştır biraz'' demekten başka bir şey değil.

Bana hiç sakin görünmedin. Hem ben araştırmamı yaptım sen merak etme. Neyi araştırmam gerekiyor bu arada? Sen bu kadar ''çok'' araştırdığına göre birkaç bildiğin vardır ama dediklerin ''araştır biraz'' demekten başka bir şey değil.
Merak ettim de nereden araştırdın? Şahsen kendim, kendi klavyemi almadan aylar önce araştırmaya başladım, kendime alacakmış gibi yazıyorum klavye konularına, benim hakkımda da araştır bari biraz, hakkımda biraz bilgi sahibi olursun, mesela şu an sakin miyim değil miyim? 😂 😁

Merak ettim de nereden araştırdın? Şahsen kendim, kendi klavyemi almadan aylar önce araştırmaya başladım, kendime alacakmış gibi yazıyorum klavye konularına, benim hakkımda da araştır bari biraz, hakkımda biraz bilgi sahibi olursun, mesela şu an sakin miyim değil miyim? 😂 😁
Seni niye araştırayım? Önemsediğim veya taktığım bir birey değilsin. Ben de senin nereden araştırdığını merak ediyorum, çok bilgili bir insan olmalısın. G513 klavyesine kötü demedim zaten, neyin tartışmasını yapıyoruz ki? Değişik insansın, sevdim seni 😁.

Yeni Outemu Switch'ler daha iyi evet. Ama şahsen:

1- Cherry MX
2- Razer Switch
3- Romer G
4- Kailh
5- Outemu

Prebuilt değil de custom mekanik klavye işine girince Cherry MX aslında orta seviye bir switch. Sırf en çok bilinen olduğu için çok iyiymiş gibi lanse ediliyor. Switch konusunda Razer shit tier, Romer G ise Razer'dan daha da kötü. Bulk üretilen Outemu switchler de çok iyi değil ama başka güzel switchler var yine de Outemu.

Asıl daha çok custom mekanik klavyelerde yaygın olarak kullanılan üst seviye switchlerin üreticileri ise Gateron, Kailh, JWK gibi markalar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı