600 TL ARGB kasa önerisi

TD 500 900TL onun yerine kasaya 600 700 TL verip kalan paraya daha kaliteli bir sıvı soğutma veya başka bir parça alabilir.

ARGB özelliği var diye biliyorm.

Aynen bendbende öyle düşünüyorum aslında istedigim şeyler basit şeyler ams hepsi bir üründe yok malasef.
TD 500 900TL onun yerine kasaya 600 700 TL verip kalan paraya daha kaliteli bir sıvı soğutma veya başka bir parça alabilir.

O zaman Corsair Delta RGB'de alınabilir PSU şu kaliteli ve 650W 80+

Ona 850TL verip psuyuda en az +350 TL vermek ağır gelir biraz bütceyi geçerim.

O zaman Corsair Delta RGB'de alınabilir PSU şu kaliteli ve 650W 80+
600 TL'ye sıvı soğutma dahil değil galiba. Bence 300 TL daha verilerek TD500 Mesh alınabilir. Değecektir diye düşünüyorum. Yanına da 650W'lik güzel bir PSU ile iyi gider. Tabii konu sahibinin o kadar fazla bütçesi varsa.🙂 Yoksa Mag100R öneririm.

MAG 100M RGB, MAG 100R ARGB.

Sanırım benim önerimi görmediniz:
Neyse böyle anlaşamayacağız önerim Sharkoon Rev 200 ama ekran kartı boyutunun 32 CM'den kısa olmasına dikkat edin.

5 adet ARGB fan ile geliyor (3 tane sayın), arka kısıma 240 MM radyatör takılabiliyor, kalite ve hava akışı bakımından gayet iyi daha iyi anlamanız için önü tamamen mesh ve hava akışı iyi olan P400A ile karşılaştırma yapılmış.

Fiyatı gayet güzel. Almak istiyorsanız alabilirsiniz. Ancak bütçenizi 600 TL aşmıyor mu?

PSU'nun olması iyi bence çünki 101M alsam 400TL'de PSU desek 1000TL yapıyor fiyattın daha makul bir site bulup oradan alabilirim ya da indirimlerde.
Fiyatı gayet güzel. Almak istiyorsanız alabilirsiniz. Ancak bütçenizi 600 TL aşmıyor mu?

COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da fiyat makul geldi sizce? Daha ucuzu var mıdır istediğim tüm istediklerim var.

Son düzenleme:
PSU'nun olması iyi bence çünki 101M alsam 400TL'de PSU desek 1000TL yapıyor fiyattın daha makul bir site bulup oradan alabilirim ya da indirimlerde.

COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da fiyat makul geldi sizce? Daha ucuzu var mıdır istediğim tüm istediklerim var.
Evet şu anda fiyat makul. Diğer siteler ile karşılaştırma yaptım ama en ucuzu bu. Yani alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı