600 TL'ye Bisiklet Önerileri

baymd

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 600 TL ile alınabilecek en iyi bisiklet hangisidir? Aslında dağ bisikleti düşünüyordum ama onunla da hızlı gidemezsin gibi söylentiler var. Ne önerirsiniz? Bana her tür uyar ama hangi bisiklet daha iyi olur ? Kron XC 150 modelini araştırdım ama sıfır bulamadım, bütçeme uygun. İkinci el alayım diyorum bu sefer de Midyat'ta satan kişi yok :cry: Boyum 170 CM civarı kaç inç kadro almalıyım? Eğer ikinci el olacaksa kargolu olması gerekiyor , ikinci el bulursanız link atar mısınız ? @BilgisayarKurdu, abi sen bilgilisin diye biliyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
XC150'lerde bildiğim kadarıyla 16, 20 ve 18 kadro mevcut.
170 boylu biri için 16" kadro uygundur, sıkıntı olmaz.

450-600TL arasında, kullanılmışlık düzeyine göre değişen tonlarca XC150 var satışta.
Sormak lazım, kargo parası senin tarafından karşılandığı sürece çoğu satıcı kabul eder yollamayı.

Son düzenleme:
Aslında MTB ' den ziyade Salcano City Fun 70 V düşünüyorum , fakat onun da maşası sabit. City fun 60'ın ise maşası kalitesiz . İkinci el bulabilirsem City Sport 40 almak daha mı mantıklı ? İllaki MTB öneriyorsanız link atmanız mümkün mü ?

Dostum buradan ihtiyacın olan bisiklet türünü belirle, bunu ancak sen belirleyebilirsin.
Bisiklet tercih ederken | Technopat Sosyal

Bu bisiklet ile neyi hedeflediğini bilmediğim için ne kadar mantıklı olduğu hakkında yorum yapamam şuan için.

Genelde asfaltta kullanacaģım ama bildiğiniz gibi güzel ülkemin yolları kaymak gibi değil. MTB istiyorum ama 26' olmaları beni tereddüte düşürüyor. Birazcıkta hızı severim , o yüzden 28' salcano city fun modelleri beni cezbetmiş bulunuyor . Ama sanırım ben de senin gibi MTB alacağım :LOL: Maximum 600 TL ile ne önerirsiniz ? Birde mobilim bulamıyorum link atarsanız sevinirim :D

Gençsen City belki isteklerini karşılayamayabilir, maşadan süspansiyonlu bir MTB alman yararına olur.
600 liraya sıfır XC150 mekanik disk frenli bulamayabilirsin, ikinci el, 1-2 hafta kullanılmışlardan alabilirsin.
Amatörlük sürecinde seni rahatlıkla taşır.

Yinede yerinde olsam ikinci el ilanları alt üst ederdim, daha iyi bisikletler bulunabilir.

Hız meselesine gelecek olursak 600 liraya alacağın MTB'den lütfen hız yapmasını bekleme.
26 mı yoksa 29 mu diye düşünmeden önce acaba benim kondisyonum yeteri kadar iyi mi diye de düşün derim.

Yokuş aşağı eğimli yolda 60km görebilirsin çok zorlarsan, düz yolda 45km basabilirsin ancak kondisyonun ancak bir zaman kadar izin verir bu hızı korumana, yokuş yukarı eğimli yollarda ise döktüğün o terden kaç km'de olduğunu umursayacak halin kalmaz zaten :)

Son düzenleme:
merhaba ben 16 nisanda bir bisiklet alacağım yaşım 13 163 cm boyundayım bütçem en fazla 500-600 tl bana hangi bisikletleri önerirsiniz bisikleti genellikle asfaltta kullanacağım ama mtb almayı düşünüyorum çekiciliği açısından aklımda salcano nova 26 v fren var ama siz neler önerirsiniz

bir de şehir bisikleti var salcano city fun serisi.Ama ben daha çok kullanım alanımda pek olmasa da mtb almayı düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı