600 TL'ye masa önerisi

Bütçe
600

Assions

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bütçe: 600.

Merhabalar, kendime bir oda kuruyorum.

Ekipmanlar:
  • Koltuk: Gaming Chita (95CM) (Özel Yapım Koltuk)
  • Bilgisayar: MSI ALPHA 15 (Isınma Sorunlu)
  • Mouse: Rampage SMX-R9 (Satıp Yeni Alıcam)
  • Kulaklık: Gamepower Kizaru
Bir de yanına masa lazım. Odam dar. 140 cm uzunluğunda bir masa arıyorum. Bütçem 600. Fazla çıkamam ama fazla da vermek istemiyorum masaya. 1 hafta sonra alacağım masayı.

Önerilerinizi bekliyorum.

Mümkünse masanın yanında kitaplık falan olması.n 140 cm'e her şeyim sığsın istiyorum. Koltuğun da girmesi ÇOK ÇOK önemli.

İki seçeneğim var:

- 120 cm olup sallanmaması ve rafsız olması.
- 140 cm olup sallanmaması ve raflı olması.

Çok önerildiğini görmüştüm. Arkadaşım da kullanıyor, memnun. Koltuk için masanın ölçüleri sitede yazıyor, inceleyebilirsiniz.

Çok önerildiğini görmüştüm. Arkadaşım da kullanıyor, memnun. Koltuk için masanın ölçüleri sitede yazıyor, inceleyebilirsiniz.
Sallanır diyorlar hocam raf olmadan
https://ty.gl/l72z9p9ntp bunu düşünüyorum daha ucuz

Yardım edecek var mı? Acil yardım lazım

Son düzenleme:
Bende aynısı var ve sallanmıyor.
Başka sorunuz var ise alabilirim.
Nereden aldınız? Aldığınız yeri atarsanız daha iyi olur oradan alırım. Çökme sıkıntısı var diyorlar. Masanın üstüne neler koyuyorsunuz? Çökme yaşandımı? Sallantı var mı?

up

@285004 hocam cevabınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Nereden aldınız? Aldığınız yeri atarsanız daha iyi olur oradan alırım. Çökme sıkıntısı var diyorlar. Masanın üstüne neler koyuyorsunuz? Çökme yaşandımı? Sallantı var mı?

up

@285004 hocam cevabınızı bekliyorum
En ucuz Vivense satıyordu oradan aldım.
Ama şu an en ucuz Trendyol sanırım oradan alabilirsiniz. Masada monitör, klavye, mouse, ve kasa var hiç çökme vs yok. Sallanma söz konusu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı