6000-7000 TL arası dizüstü bilgisayar önerisi

Parzival2

Centipat
Bütçemiz 6000-7000 TL'ye kadar çıkabilir. Şu an 1 TB SSD NVIDIA MX230 ekran kartı 32 GB RAM Intel i5 10.nesil 6.2K'ya buldum. Uzun ömürlü olması birinci önceliğimiz. Ama ekran kartı daha iyi bir bilgisayar bulmayı istiyorum. 512 GB SSD ve 16 GB RAM özelliklerle beraber daha iyi bir ekran kartı bulunan dizüstü bilgisayar önerebilecek olan varsa önerinizi dinliyorum. Teşekkürler.

Bütçemiz 6000-7000 TL'ye kadar çıkabilir. Şu an 1 TB SSD NVIDIA MX230 ekran kartı 32 GB RAM Intel i5 10.nesil 6.2K'ya buldum. Uzun ömürlü olması birinci önceliğimiz. Ama ekran kartı daha iyi bir bilgisayar bulmayı istiyorum. 512 GB SSD ve 16 GB RAM özelliklerle beraber daha iyi bir ekran kartı bulunan dizüstü bilgisayar önerebilecek olan varsa önerinizi dinliyorum. Teşekkürler.
Merhabalar, öncelikle cihazı ne için kullanacaksınız oyun için mi iş için mi günlük kullanırım arada oyun oynarım mantığıyla mı alacaksınız bu önemli bir detay. 32GB RAM iyi ama 16gb da yeterli ram ve ssd den feragat ederek daha iyi ekran kartı ve işlemcili bir model alabilirsiniz ve ekran boyutu önemli mi yani 15.6" mi 17.3" mi istiyorsunuz. Soruları yanıtlarsanız çok daha rahat şekilde yardımcı olabilirim.

2 hafta önce 6.700,00-TL'ye aldım kampanyada. Çok memnunum.

Güzel bilgisayar fakat şu an 7,8 k. Bu da bizim bütçemizi aşıyor malesef. Cevap için teşekkürler.
Merhabalar, öncelikle cihazı ne için kullanacaksınız oyun için mi iş için mi günlük kullanırım arada oyun oynarım mantığıyla mı alacaksınız bu önemli bir detay. 32GB RAM iyi ama 16gb da yeterli ram ve ssd den feragat ederek daha iyi ekran kartı ve işlemcili bir model alabilirsiniz ve ekran boyutu önemli mi yani 15.6" mi 17.3" mi istiyorsunuz. Soruları yanıtlarsanız çok daha rahat şekilde yardımcı olabilirim.
Aynen sizin dediğiniz şekilde günlük kullanım ps ve video düzenleme amacıyla alıyorum. Asıl amacım uzun ömürlülük fazla oyun oynanacağını düşünmüyorum. 32 GB RAMden ve 1TB SSDden feragat edip daha iyi bir ekran kartı düşünüyorum 16GB RAM ve 512GB SSD yeterli olacaktır daha iyi bir ekran kartı için. Ekran hiç farketmez yani hangisi ucuzsa o daha iyi bizim için. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
bu da 512gb lik versiyonu :)
Bu da sanırım 256 gb Ssd 512 gb var mı acaba?
Gerçekten güzel ve fiyatı da uygun ama rami sabki biraz düşük. Ayrıca freedos olması da sorun hazır bir bilgisayar daha uygun olmaz mı acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
bu da 512gb lik versiyonu :)
Ram 8 ve işlemcisi daha düşük sanırım ram 16 GB olsa daha iyi olmaz mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı