6000-7000 TL ekipman önerisi

Plagerty

Hectopat
Herkese iyi günler arkadaşlar 6000-7000 lira bütçem var. Klavye, mouse, kulaklık, mouse pad bir de olursa bu bütçeye dahil değil gamepad alacağım onun içinde 1500 lira bütçem var.

Klavye 3200 civarı tutuyor.

Akko V3 Cream Yellow Pro Switch (45pcs) | Akko Official Global Site (90 pcs alacaksınız. AliExpress'de ki her ürün için yeni bir hesap açıp satın alın.)

Mouse olarak bu konudan yararlanabilirsiniz.

Kulaklık olarak V2SE öneririm.

https://www.hepsiburada.com/razer-b...ming-kulaklik-p-HBCV00002PKJKV?magaza=Teknosa (Yeni bir hesap açıp SEPETTE100 kodu ile 100 TL indirim alabilirsiniz.

Mouse pad olarak bu model iyidir.

7.7K TL gibi bir şey tutuyor burası bütçe artamazsan öneriler değişir artabilir misin? Gamepad olarak da bunu öneririm.

Yeni bir hesap açıp satın alabilirsin. İlk sipariş kuponu ile 1230 TL gibi bir şey tutuyor.

Akko V3 Cream Yellow Pro Switch (45pcs) | Akko Official Global Site (90 pcs alacaksınız. AliExpress'de ki her ürün için yeni bir hesap açıp satın alın.)

Kulaklık olarak V2SE öneririm.

https://www.hepsiburada.com/razer-b...ming-kulaklik-p-HBCV00002PKJKV?magaza=Teknosa (Yeni bir hesap açıp SEPETTE100 kodu ile 100 TL indirim alabilirsiniz.

7.7K TL gibi bir şey tutuyor burası bütçe artamazsan öneriler değişir artabilir misin? Gamepad olarak da bunu öneririm.

Yeni bir hesap açıp satın alabilirsin. İlk sipariş kuponu ile 1230 TL gibi bir şey tutuyor.
Mouse pad almışken PRO alsın bence. Arada biraz fark vardı galiba. Tasarımları da güzel.

Sebep? Dracula Castle alırken adresi düzgün girin vergi sıkıntı çıkarmasın.

Aileimin kartıyla alacağım fakat ailem AliExpress'ten alışveriş yapmıyor dil döksem de ikna edemedim.

Kulaklık olarak v2SE öneririm.

https://www.hepsiburada.com/razer-b...ming-kulaklik-p-HBCV00002PKJKV?magaza=Teknosa (yeni bir hesap açıp sepette100 kodu ile 100 TL indirim alabilirsiniz.

7.7k TL gibi bir şey tutuyor burası bütçe artamazsan öneriler değişir artabilir misin? Gamepad olarak da bunu öneririm.

Bir şey soracağım belki alabilirim bu klavyeyi çok güzel duruyor ailemi de ikna edeceğimi düşünüyorum bu fiyata en iyi klavye bu değil mi?

Ve oyun için iyi mi?

Son düzenleme:
Aileimin kartıyla alacağım fakat ailem AliExpress'ten alışveriş yapmıyor dil döksem de ikna edemedim.

Bir şey soracağım belki alabilirim bu klavyeyi çok güzel duruyor ailemi de ikna edeceğimi düşünüyorum bu fiyata en iyi klavye bu değil mi?

Ve oyun için iyi mi?

Oyun için iyi. Evet bu fiyattaki en iyi klavye. Dracula Castle'ye göre daha iyi bir sokete ve yalıtıma sahip kendisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı