6000-8000 TL arası sistem önerisi

Bütçe
6000-8000
Hocam selam mesajınızı gördüm ve şunu söylemeliyim maalesef ki 6500 TL çok ucuz kalıyor ama dediğim gibi imkansız değil APU sistemler toplayabilirsiniz APU sistemler ile çoğu oyunu 1080p Low ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz ama çok bir şey beklemeden oynamalısınız bunun için YouTube'da videoları var bunları izleyerek toplayabilirsiniz şimdiden kolay gelsin.

Hocam iyi güzel ama hani en az Full kasa ekran kartı sistem alacağım diyorsanız 10k üstüne çıkmanız lazım. Ya da 2. elde iyi pazarlık edip güzel toplama alabilirsiniz.

Ve bence kasaya gerek yok uzay montajda kullanabilirsin ne de olsa bütçe olabilidiğince kısıtlı.
Hocam babamla konuştum bütçeyi aşıp sıfır alabilirim sistemi. Garantisi vs olsun sorun çıkarmasın diyor. Sizin attığınız parçaları alırım, ekran kartı ne önerirsiniz?RX 6600 alıp geçeyim mi direk yoksa daha uyguna bir şeyler var mıdır? 1660S gibi.
Hocam selam mesajınızı gördüm ve şunu söylemeliyim maalesef ki 6500 TL çok ucuz kalıyor ama dediğim gibi imkansız değil APU sistemler toplayabilirsiniz APU sistemler ile çoğu oyunu 1080p Low ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz ama çok bir şey beklemeden oynamalısınız bunun için YouTube'da videoları var bunları izleyerek toplayabilirsiniz şimdiden kolay gelsin.
Teşekkür ederim. İkinci el düşünüyordum bu yüzden ama gerek kalmadı gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı