Klavye - kulaklık - mouse pad önerisi

Klavye siparişini iptal etmenizi öneririm çünkü gördüğüm kadarıyla türkçe karakterler yok. Yani ''i,ü,ö'' vb. türkçe harflerin olmaması sıkıntı yaratır düşüncesindeyim. Kulaklık ve fareyi hangi amaçla kullanacağınızı söylerseniz öneride bulunulabilir. Mesela ''oyun için alıyorum'' derseniz ona göre öneri alırsınız yada ''müzik ve günlük basit kullanım için alıyorum'' gibi.

Klavye siparişini iptal etmenizi öneririm çünkü gördüğüm kadarıyla türkçe karakterler yok. Yani ''i,ü,ö'' vb. türkçe harflerin olmaması sıkıntı yaratır düşüncesindeyim. Kulaklık ve fareyi hangi amaçla kullanacağınızı söylerseniz öneride bulunulabilir. Mesela ''oyun için alıyorum'' derseniz ona göre öneri alırsınız yada ''müzik ve günlük basit kullanım için alıyorum'' gibi.
i,ü,ş,ö var hocam :) Aynı klavyenin dierya markalı olan var, zaten klavyede yazı yazarken klavyeye bakmıyoruz ki. Dierya alacaktım bendeki klavyeden yani şöyle bir şey; klavye 1000 TL olmuş, ucuz bir şey bakarken de konudaki klavyeye denk geldim işte, mouse + klavye + pad 550 TL ye geldi muhtemelen fiyatta yanlışlık var. Neyse denemiş oluruz.

Xrades marka mousepadden 2 farklı boyutta sipariş vermiştim daha önce. İnce yapısı, dikişli kenarları ve özellikle işleme desenindeki canlı renkleri çok hoşuma gitmişti. Hala kullanıyorum. Birçok farklı desen mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı