6000 TL İş için dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
6000
Bütçenin az bir şey üstüne çıkarak bunu alabilirsiniz GTA 5, LoL, CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda sizi üzmez ama tavsiyem ek 4 GB RAM daha almanız.
Bu fiyatın altında laptoplar da var ama Celeron işlemci barındırıyorlar ve Celeron işlemciyede para verilmez.
4GB RAM ile GTA5 ve CS açabilir mi emin değilim. Alt seviye Celeron ve Nuh-u Nebi'den kalmış eski donanımlar yerine daha mantıklı bir sistem.

Celeron'ları gördükten sonra mecbur ıkinci ele de açığım, ikinci ellerde tek korkum pil ömrünün kötü olması. Bu arada arkadaşlar genel olarak evde olan bir insanım bu alacağım laptopu yılda toplam 2 ay falan kullanacağım için ve zaten iyi bir masaüstü PC'ye sahip olduğum için bütçeyi çok tut muyim dedim. Ama gördüğüm kadarıyla ikinci ele yöneleceğim yapacak bir şey yok İzmir de ikamet ediyorum Letgo'da gezmeye başlayayım. 😀
Senin için bir kaç tane baktım. Sahipleri ile görüş istersen.

Ana ihtiyaçlarım şunlar aslında:Arkadaşlar ağırlıklı olarak Unity, Visual Studio, pixel art, surfing, hafif düzeyde Gaming yapacağım. Bu bütçeye alabileceğim en iyi cihaz sıfır veya 2. el fark etmez, ne olabilir? 10 bin liraya kadar çıkabilirim.

Ana ihtiyaçlarım şunlar aslında:Arkadaşlar ağırlıklı olarak Unity, Visual Studio, pixel art, surfing, hafif düzeyde Gaming yapacağım. Bu bütçeye alabileceğim en iyi cihaz sıfır veya 2. el fark etmez, ne olabilir? 10 bin liraya kadar çıkabilirim.

Hocam bunlar işinizi görür, kararı siz verin

Hangisi en iyisi bu modeller içinde peki? Birde şu model nasıl? HP 15s Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, AMD Ryzen 5 5500U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDOS, Siyah, 4H0J7EA Amazon.com.tr

Birde hocam bu modellerde RAM’i nasıl yükselteceğim ve söylediğim işlere uygunlar mı acaba?

Hangisi en iyisi bu modeller içinde peki? Birde şu model nasıl? HP 15s Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, AMD Ryzen 5 5500U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDOS, Siyah, 4H0J7EA Amazon.com.tr

Birde hocam bu modellerde RAM’i nasıl yükselteceğim ve söylediğim işlere uygunlar mı acaba?
Hocam saydığınız işlemleri yapar, SSD eklemesi muhtemelen yapılır, ben biraz araştırdım bilgi bulamadım. Satın alacağınız firmaya soru sor bölümünden sorabilirsiniz. Detaylı özellikler burada.

Depolama alanı fazla olsun dersen lenova markayı tercih edebilirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı