6000 TL'ye HP 2BV35EA sistem alınır mı?

toplamaya çalıştığım zaman çok daha yüksek fiyatlar ortaya çıkıyor. ayrıca internetten almak istemiyorum eğer vatandan bulabilirsem parçaları olabilir. bu fiyata yakın bir sistem toplar mısınız, bir de ona bakayım
bir de bu bilgisayar ile witcher 3'te 60fps+ performans alabilir miyim
 
Oynarsın da neden aynı paraya daha zayıf sistem satın alasın? Şöyle düşün: Arabana benzin alıyorsun. İki istasyon var ama biri depoyu aynı paraya fullerken, diğeri %60-70 dolduruyor. Hangisi ile daha uzun süre idare edersin?

Toplama sistemin daha pahalı olduğunu söylemişsin. Mesela i5 8400 ile i7 7700 aynı performansta ama i5 8400 çok çok daha ucuz.
 
Bugünün güncel oyunları yarın eskimiş olacak ve yarının yeni oyunları daha fazla işlem gücüne ihtiyaç duyacak.

Bugün aldığın daha zayıf sistem seni bugün tatmin etse de yarın edemeyecek.

Sana oralardan sistem toplamam da önermem de. Yine aynı kapıya çıkıyor çünkü. Hem bileşen çeşitliliği az, hem de daha pahalı. Internet'ten korkmana gerek yok.

Eğer İstanbul'da isen: Sinerji.gen.tr mağazasının fiziksel mağazasına gidip elden satın alabilirsin. Böylece pazarlık yapma şansın bile oluyor. Çok daha ucuza bileşenler olacağı için daha güçlü bileşenleri aynı bütçeye sığdırabilirsin.

Webdenal, Sinerji ve Teknobiyotik mağazalarını öneriyorum.
Hepsiburada.com 'da KDV indirimi var, kaçırma!

5.465 TL
Ryzen 5 2600X, i7 7700'den %50 daha güçlü.

RX 580 8GB, GTX 1060 3GB'tan %15-20 daha güçlü.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı