6000 TL'ye Oyuncu Sistemi Toplama

• Konuyu başlatan Hitokiri Battousai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 5.934
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
H

Hitokiri Battousai

Ziyaretçi
Merhaba, 15 gün içinde bir sistem toplayacağım. Genellikle oyun oynayacağım, render vb ilgim yok.
Öncelikle ekran kartı olarak Gtx 970 almak istiyorum, 980'e ihtiyacım olmadığını düşünüyorum.
Monitörde (24-27) dahili hoparlörün olması lazım, 1920x1080 çözünürlük yeterli.
Klavye ve fare dahil. Ses sistemi olarak Logitech-Z506 alacağım. (Bütçeye dahil)
Bir de bütçeye dahil olarak en az 3TB harici disk önerisi istiyorum. Yanlış anlamayın sabit disk yinede istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bana soracak olursan ilk alacak olacağın parça R9 295 X2 al 4000 tll falan parası geri kalanlada diğerlerini topla sonra 10 yıl arkana bakma.

Ekran kartına o kadar para verip diğer parçaları giriş seviyesi almam.
Yinede öneri için teşekkürler.

Dostum bana soracak olursan ilk alacak olacağın parça R9 295 X2 al 4000 tll falan parası geri kalanlada diğerlerini topla sonra 10 yıl arkana bakma.
Öyle yaparsa kalan parçalar için bütçe yeterli değil belki sığdırılır ama 295x2'ye yakışmaz.

1.png

2.5.png

Ekran kartı: TeknoBiyotik: GIGABYTE GTX980 GV-N980WF3OC-4GD 4GB GDDR5 256 bit Ekran Kartı - Ekran Kartı - PC Bileşenleri Bence bu bütçenize GTX980 alınmalıdır.

Bütçeme Gtx 980'nin sığacağını biliyorum fakat 5-10 fps fark için 800TL fazladan vermem.

Yanlış bilgilendirme
980 alma sakın 970 al. 970 980 den daha hızlı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı