6000 TL'ye sistem önerisi

Sahibinden'in Param Güvende sistemi zaten tamamen alıcıyı koruyor hocam, siz kutuyu açarken vs video çekin işlemcinin pinlerini vs gösterin videoya. Sisteme taktıktan sonra ise Cinebench R23 - PassMark veya OCCT gibi test programları kullanarak test edebilirsiniz videoya alarak yine tabii.

Anladım, fiyatda düşmem diyor, 1150₺ yaparım belki, eğer 1150₺ olursa alayımmı?
Test yaptırmayayımmı adama, kendimmi yapayım diyorsunuz?

2. el bak.

Anladım, fiyatda düşmem diyor, 1150₺ yaparım belki, eğer 1150₺ olursa alayımmı?
Test yaptırmayayımmı adama, kendimmi yapayım diyorsunuz?
O.c. da yapmamış, stok fan ile kullanılmış.

Anladım, fiyatda düşmem diyor, 1150₺ yaparım belki, eğer 1150₺ olursa alayim mi?
Test yaptırmayayim mi adama, kendimmi yapayım diyorsunuz?

İşlemci gelince siz de test edin, satın almadan önce adama da test ettirin.

6k bütçede 2. El daha iyi bir sistem dizilebilir ekran kartli şekilde. Bence oyle yapın.

Sıfır olsun diye çer çöp parçaları alırsanız hem oynadığınız oyunlardan zevk alamazsınız hem de elinizde kalır parçalar. 6-7K'ya en kötü 1650 sistem satıyor millet ki o bu düşündüğünüz sistemlerden belki 2 kat fazla FPS veriyor.

İşlemci gelince siz de test edin, satın almadan önce adama da test ettirin.
Hocam bir ilan buldum, adam parçalarıı satmış, anakartı ve işlemcisi kalmış sadece.
Resimlerini istedim wp den, arka pinleri sağlam duruyor, ön kısmında da yazılar v.s. duruyor, kozmetik olarak çizik v.s. bişe göremedim.
Fanıyla 1200₺,fansız 1000₺ diyor.
Param güvende ile satıyor ama işlemciye test yaptırmak istedim, parçlarını sattığı için pc yi açamıyormuş.
Diyor ki siz alın deneyin, bir arıza görürseniz geri gönderin.
Siz ne dersiniz,param güvende ile alacağımya sıkıntı çıkarmı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…