Bütçene uygun adam akıllı bu var sadece eğer Asus yada AOC Markalı bir monitör istiyorsanız 1500-1600 TL felan gözden çıkarmalısın.Gamepower markasını istemiyorum açıkçası hele ki monitörde.
Bütçene uygun adam akıllı bu var sadece eğer Asus yada AOC Markalı bir monitör istiyorsanız 1500-1600 TL felan gözden çıkarmalısın.Gamepower markasını istemiyorum açıkçası hele ki monitörde.
Gamepower markasını istemiyorum açıkçası hele ki monitörde.
Attığınız monitör TN panele sahip benim attığımsa VA Panele sahip VA mönitörlerin renkleri daha iyi gösterdiklerini okumuştum mönitör almadan önce bunu bir araştırın.Acer 24 söyle bir sey buldum ne diyorsunuz?
Ürünü teknobiyotikten alacağım için taksitli ödeyeceğim ordan bakıyorum orada bu monitör 1.300 kadar 1.110'e attıgım Acer var bi bakar mısın? İkisi de 1 MS 144Hz DP ve FreeSync özellikliViewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-MHD ITOPYA'da.www.itopya.com
Ben bu monitörü kullanıyorum ve parasının hakkını veriyor. 3. haftası doldu ve bir sıkıntı görmedim(ölü piksel vs).
Açıkçası 768p'de low ayarlarda oynuyorum ben oyunu bu yüzden renk önemi yok.Attığınız monitör TN panele sahip benim attığımsa VA Panele sahip VA mönitörlerin renkleri daha iyi gösterdiklerini okumuştum mönitör almadan önce bunu bir araştırın.
Eğer CS:GO oynamak için topluyorsa TN panel daha mantıklı çünkü TN panelin gecikme süresi daha az ve 1000-1200 tl arası VA panel ve 144hz bir monitör bulmak imkansıza yakındır.Attığınız monitör TN panele sahip benim attığımsa VA Panele sahip VA mönitörlerin renkleri daha iyi gösterdiklerini okumuştum mönitör almadan önce bunu bir araştırın.
Üstteki attığım VA Panel ve 144 Hz.Eğer CS:GO oynamak için topluyorsa TN panel daha mantıklı çünkü TN panelin gecikme süresi daha az ve 1000-1200 tl arası VA panel ve 144hz bir monitör bulmak imkansıza yakındır.
Gamepower markasına pek güvenemiyorum açıkcası ve VA panelinin ne kadar iyi olduğu tartışılır.Üstteki attığım VA Panel ve 144 Hz.
Acer'dan yana kullanıyorum tercihimi pek bir farkları yok çünkü Acer daha estetik duruyor hemGamepower markasına pek güvenemiyorum açıkcası ve VA panelinin ne kadar iyi olduğu tartışılır.
Arkadaşın yerinde olsam ya Acer monitörü ya da Wiewsonic monitöre bakarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.