600TL PSU önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda gördüğüm en doğru önerilerden biri olmuş.
FSP düz Hydro serisi giriş seviyesi ve kaliteli değildir.
Onun yerine arkadaşların belirttiği gibi Highpower gerçekten güzel ürün.
Moderatörün ise bu kadar yazılara karşı: 'Bravo arkadaşlar; doğrusunu siz önerdiniz, işte Technopat üyeleri' demesi gerekirken karşı çıkması kötü olmuş umarım yanlışında döner. Moderatör diye her dediği doğru olacak değil.
Moderatörün tüm yorumlarına güldüm ya da üzgün attım diye yasak geldi beklendiği gibi.

Forumda gördüğüm en doğru önerilerden biri olmuş.
FSP düz Hydro serisi giriş seviyesi ve kaliteli değildir.
Onun yerine arkadaşların belirttiği gibi Highpower gerçekten güzel ürün.
Moderatörün ise bu kadar yazılara karşı: 'Bravo arkadaşlar; doğrusunu siz önerdiniz, işte Technopat üyeleri' demesi gerekirken karşı çıkması kötü olmuş umarım yanlışında döner. Moderatör diye her dediği doğru olacak değil.
Moderatörün tüm yorumlarına güldüm ya da üzgün attım diye yasak geldi beklendiği gibi.
Öncelikle şunu anlamıyorsunuz. Madde madde anlatayım.

1- High Power'ın önerilen ürününe kötü demedim, çok da kaliteli de demedim orta sınıf dedim.
2- FSP'yi 150 TL daha ucuz olduğu ve kendini ispat eden bir marka olduğu ve 5 yıl garanti verdiği için önerdim. Hydro serisi herkesin bildiği bir seridir dünya genelinde.
3- Giriş seviyesi bir ürün değil ama bir ürünün giriş seviyesi olması " kalitesiz" olması demek değildir.
4- Herkes önerisini yapar, öneri isteyen ona göre karar verir. Öneri yapana saldırmak etik bir davranış değildir, altında başka bir şey ararım.

Anlamıyorum kışkırtılma çekiliyorum sanki biri diyor Rusca ve Çince kaynak atmış herkesin Ruscası ve Çincesi yok demiş benim sanki var anasını satayım İngilizcem bile doğru düzgün değil.
Chrome'un çevir özelliğiden az çok anlam çıkarabilir.
Ne yazıyor burda az çok anlam çıkarılabilir, tablolar da hali hazırda yorumlanabilir.
Niye Rusca ve Çince kaynak: Kısıtlı vede yeterli detay barındırmadığından zorunlu olarak bu kaynaklara muhtaçsın bilgi edinmek istiyorsan aradığın konu içerisinde JonnyGuru, Linus, Tomshardware, Techpowerup, HWReload üye sahipleri bilinmeyen, incelemesi kısıtlı belirli yerlerde olan PSU incelemelerini Google Çeviri ile yorumluyor ve tartışıyorlar onların Rusca, Çince, Endonezce ve İspanyolca bildiğini mi sanıyorsun? Halen konuyu bana çarptırmaya devam et.
Bir çok yerde incelemesi var ve baya bilinen bir ürün Hydro serisi. Normalde çok pahalı bir PSU modüler modeli 1200 TL civarında bu model modüler olmadığı ve henüz kurdan etkilenmediği için ucuz.
Konu başından beri de yanlış bilgilendirme yapıp, at yarışına giren de benim de mi? Yanlış bilgi yapan ve savunan da sensin anlamadığım halen de doğru olduğunu savunuyorsun.

Diğeri ise onu takip eder Hydro G daha iyi der ne okuduğundan haberi yok daha konuda bahsi geçen yalın Hydro.
Hydro/Hydro X/Hydro GE/Hydro G/Hydro G Pro/Hydro PT/PTM hepsi ayrı platform birbirinden bağımsız yalın Hydro bu serinin dip modeli Hydro'nun Hydro G'nin non-modüler versiyonu olduğu yok yanlış bu iki model tamamen birbirinden bağımsız vede yakından uzaktan aynı seriye ait olmaları dışında benzerliği yok ayrı segment modeller.
'FSP kalitelidir, Hydro serisi bilindiktir, High Power'ın modelleri orta kaliteli' halen bunu diyen adama kelimeler kifayetsiz sabahtan beri Performance GD üst bir model daha kaliteli iç yapısı ve performanslı diyorum, yalın Hydro'nun bu modelin halefi olmadığını, Perfomance GD modelinin daha üst model olduğunu daha ne diyip kanıtlayıp, savunabilirim? Duvara anlatsam şimdiye kadar anlardı High Power hateri ya da ağır anlamda FSP fanboyu ben böylesini görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamıyorum kışkırtılma çekiliyorum sanki biri diyor Rusca ve Çince kaynak atmış herkesin Ruscası ve Çincesi yok demiş benim sanki var anasını satayım İngilizcem bile doğru düzgün değil.

Ne yazıyor burda az çok anlam çıkarılabilir, tablolar da hali hazırda yorumlanabilir.
Niye Rusca ve Çince kaynak: Kısıtlı vede yeterli detay barındırmadığından zorunlu olarak bu kaynaklara muhtaçsın bilgi edinmek istiyorsan aradığın konu içerisinde JonnyGuru, Linus, Tomshardware, Techpowerup, HWReload üye sahipleri bilinmeyen, incelemesi kısıtlı belirli yerlerde olan PSU incelemelerini Google Çeviri ile yorumluyor ve tartışıyorlar onların Rusca, Çince, Endonezce ve İspanyolca bildiğini mi sanıyorsun? Halen konuyu bana çarptırmaya devam et.

Konu başından beri de yanlış bilgilendirme yapıp, at yarışına giren de benim demi? Yanlış bilgi yapan ve savunan da sensin anlamadığım halen de doğru olduğunu savunuyorsun.

Diğeri ise onu takip eder Hydro G daha iyi der ne okuduğundan haberi yok daha konuda bahsi geçen yalın Hydro.
Hydro/Hydro X/Hydro GE/Hydro G/Hydro G Pro/Hydro PT/PTM hepsi ayrı platform birbirinden bağımsız yalın Hydro bu serinin dip modeli Hydro'nun Hydro G'nin non-modüler versiyonu olduğu yok yanlış bu iki model tamamen birbirinden bağımsız vede yakından uzaktan aynı seriye ait olmaları dışında benzerliği yok ayrı segment modeller.
'FSP kalitelidir, Hydro serisi bilindiktir, High Power'ın modelleri orta kaliteli' halen bunu diyen adama kelimeler kifayetsiz sabahtan beri Performance GD üst bir model daha kaliteli iç yapısı ve performanslı diyorum, yalın Hydro'nun bu modelin halefi olmadığını, Perfomance GD modelinin daha üst model olduğunu daha ne diyip kanıtlayıp, savunabilirim? Duvara anlatsam şimdiye kadar anlardı High Power hateri yada ağır anlamda FSP fanboyu ben böylesini görmedim.
Söylediklerimin tam olarak neyi yanlış? Ben iki PSU'yu kıyaslamadım bile FPS hakkında söylenenlere cevap verdim.
Ne alaka şimdi şu yazdıkların? Uzatmayın dedikçe uzatıyorsunuz sizin sorunuz nedir tam olarak?

Hiçbir PSU'nun modeüler modeli ile modüler olmayan modeli birebir aynı değil zaten, benim aynı gibi bir iddiam da olmadı ama kalite olarak pek geri kalır tarafı olmadığını savundum. Kalite ayrı bir şey özellik ayrı bir şey. Markanın her ürünü belli bir kalite standartında çıkıyor. Ürün çeşitliğine göre isimlemdirme, farklı bütçelere hitap etme vs bunlar işletme biliminin konusu.

Verimliliğe göre PSU'yu değerlendirecekseniz Everest'in de sertifikası var. GOLD PSU daha kalitelidir diyenler falan oldu konuda.

Konuyu açan üye ve ben uzatmayın dedikçe uzatıyorsunuz. Tamamen anlamsız, saçma sapan bir tartışma şu tartışma.

Sen önerini yaptım ben de önerimi yaptım, etiketleyip saçma sapan tartışma başlamak olgun bir insanın yapacağı davranış değil.

Google çeviriden ne kadar anlayabileceksin? Sanki önceden okudu da konusu açılınca paylaşıyor. Sırf şurada haklı görünmek için Çince kaynak atmanın komik olduğunu söyledim. Hayatım boyunca girdiğim en anlamsız tartışma bu tartışma gerçekten. Okuyanın IQ'su düşer.

"Duvara anlatsam şimdiye anlardı" üslubundan basitlik akıyor. Bu üslupta bir insanla ne kadar medeni bir şekilde tartışılabilir?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı