600TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Yeni sipariş verdim. Geldiği zaman izlenimlerimi paylaşacağım. Bence iyi bir kulaklık çoğu kullanıcı EQ ayarlarını yapmadan kullanıyor ya da yanlış yapıyor.
 
@kirknewsted Cloud II ile SteelSeries 5 arasında kalmıştım Cloud II eski olduğunu söylemişlerdi Arctis 5 sesi az cıkıyor diyorlar paramla bir şey alamıyorum ya da şekli hoşuma gitmiyor.
Cloud II yenilenmedi mi? Kutusu değişmiş. Ve bence stereo olarak o fiyatta Cloud Allpha dışında hiçbir kulaklık eline su dökemez.
@PunchinJudy valla bence indirim falan olmaz fiyatlar daha da artar. Bu Korgona daha da sürer bence aşısı bulunana kadar. Bu da demek ki stoklar azalacak fiyatlar artacak Dolar artacak :(.
 
Arctis 5 kullanıyorum 1 yıldır uzun süredir. %100 ses seviyesinde bazen CS'de kullanıyorum. Ama eğer ki kafam kaldırmıyorsa kulaklık üzerinden %70-80 civarına getiriyorum ki gerçekten kaldırmıyor kafam. Yani uzun lafın kısası ben de senin korktuğun ses azlığından korkup sipariş ettim ama hiç kafanıza takmadan alabilirsiniz kanımca. Gereken sesi verebiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı