60400 TL'ye RTX 4070 Monster alınır mı?

Dostum bence düşünme al Monster internette gözüktüğü gibi değil söylenilenlerden çok daha iyi gayet memnun kalacağını düşünüyorum herhangi bir sorun yaşamazsın her laptop ısınır aklında bulunsun.
 
GameGaraj hariç hiçbir dışarıdan parça toplayarak üreten bir markayı önermem Game garajıda MSI üretimi olduğu için sonuna kadar öneririm ama eğer böyle pahalı bir cihaz alacaksan asla Monster alma arkadaşımda Monster var başı az ağrımıyor yani internette ne problemler varsa hepsi doğru. Tavsiyem Monster ve Casper'dan uzak dur
 
Bu her laptop ta yok, ASUS'un A17-A15-FX517 gibi modellerinde çokça CPU'su 97-98 derece çalışan cihazlar görebilirsiniz mesela. Ayrıca cihazım 99-98 derece çalışıp 60FPS verecekse 85 derece çalışsın 55FPS versin, kasası iyi olsun, paneli iyi olsun.
Bırakın o tercih kullanıcıya kalsın, basit bir ayarla turbo boost kapatırsın sıcaklık gene 70-80 lerde gezer. Kaliteli laptop almak daha önemli. Rog strix ve tuf arasında bile uçurum kalite farkı varken monster yanlarına bile yazılamaz 60k fiyatla
 
Aldığın modeller iki markanında en kötü laptoplarında😁( Monster ve Casper)

MSI artık çok da iyi bir marka değil.

Kardeşim hangi yüzyılda yaşıyorsun? Soğutması normal bir laptopu insanlar günde 12 saat oyun oynamak için kullanıyor. Ve laptop 1 yılda çöp olmuyor. Kendin berbat bir laptop kullandıysan gereksiz abartlamalara gerek yok. Güncel düzgün bir laptop kullanmanı tavsiye ederim.

Evet benim laptop biraz eskiydi de yeni nesillerde çok açık kalınca ısınıyor.
 
4 yıldır monster kullanıyorum, gayet memnunum, aldığım zaman donanım açısından eşdeğer ürünler diğer büyük markalarda daha pahalıydı. Bundan önce de toshiba qosmio kullanıyordum, o da yanıyor bir yerden sonra. Başka büyük markalardan da kullandım ya kuzey köprüsü yandı, ya ekran kartı gitti vs. Asus/MSI gibi markaların her modeli de kaliteli değil, tabii ki belli modelleri de çok kaliteli. Yabancı kaynaklarda modelleri araştırıp almanı tavsiye ederim, bizde fanatiklik olduğuna inanıyorum. Eğer birkaç model belirlersen internetten almadan önce büyük elektronik mağazalarında canlı kurcala derim.
 

Geri
Yukarı