64 GB SSD Yeter mi ?

can3442

Hectopat
Daha fazla  
64 gb SSD Windows 8 ve güncellemelerini yeter mi ? Ssd ye sadece Windows 8.1 kurucam. İşletim sistemi hızlanansin yeter.
1 TB hdd alıcam ona oyun ve diğer dosyalarımı atıcam. 64 gb SSD Windows 8.1 e yeter mi ?

Windows 8 20-25 GB yer kaplar. Ama artmayacağı anlamına gelmez. Bence yetmez ama kullananlar var. Sadece işletim sistemi kurmanız windowsun hızlı açılması fakat istediğiniz programların yavaş açılması demek. Yine bekleyeceğiniz bir süre oluşacak. 120 yada 250 GB lık modellere yönelmenizi tavsiye ederim.

Windows 8 20-25 GB yer kaplar. Ama artmayacağı anlamına gelmez. Bence yetmez ama kullananlar var. Sadece işletim sistemi kurmanız windowsun hızlı açılması fakat istediğiniz programların yavaş açılması demek. Yine bekleyeceğiniz bir süre oluşacak. 120 yada 250 GB lık modellere yönelmenizi tavsiye ederim.
TM Teşekkür ederim.Bu 128 gb SSD nasıl 64 gb la aynı fiyatta.
Sandisk 128Gb Standart Sata 3.0 Ssd (Okuma 475Mb / Yazma 375Mb) - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı