Öncelikle hepsini GET üzerinden seçtim bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eğer sıkıntı yaşarsanız sorumlusu ben değil satın aldığınız kişidir. Hiçbir türlü sorumluluk kabul etmiyorum. Sistemin güncel fiyatı 645 TL. İleriki vakitlerde fiyatı artabilir veya satılmış olabilir şimdiden hayırlı olsun.
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Oyun testleri:
Uzun lafın kısası bu bilgisayar oyunları ucundan açmak, internette gezinmek ve ödevlerinizi yapabilmeniz için hazırlanmıştır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Ekran kartı değişimi ile oyunların FPS'ni arttırabilirsiniz 650 TL ile bu kadar oluyor maalesef. RAM yükseltmesi yapamazsınız çünkü anakart maksimum DDR 2 4 GB destekliyor. Bu bilgisayarın 47 dolar olduğunu göz önünde bulundurarak mesaj atalım lütfen
Sunucu Donanım İlanları & Fiyatları sahibinden.com'da
Sunucu Donanım İlanları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.
GIABYTE G31M-ES2L 775 PİN DDR2 QUAD DESTEKLİ ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 723737754
GIABYTE G31M-ES2L 775 PİN DDR2 QUAD DESTEKLİ ANAKART - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
INTEL 775 PIN' Lİ İŞLEMCİLER İÇİN SOĞUTUCU FAN - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 946157875
INTEL 775 PIN' Lİ İŞLEMCİLER İÇİN SOĞUTUCU FAN - Bilgisayar donanımları uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Harici Harddisk Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Harici Harddisk Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.
Oyun testleri:
Uzun lafın kısası bu bilgisayar oyunları ucundan açmak, internette gezinmek ve ödevlerinizi yapabilmeniz için hazırlanmıştır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Ekran kartı değişimi ile oyunların FPS'ni arttırabilirsiniz 650 TL ile bu kadar oluyor maalesef. RAM yükseltmesi yapamazsınız çünkü anakart maksimum DDR 2 4 GB destekliyor. Bu bilgisayarın 47 dolar olduğunu göz önünde bulundurarak mesaj atalım lütfen
Son düzenleyen: Moderatör: