65-70 bin TL'ye monitör dahil sistem tavsiyesi

Hocam benden bu kadar ne alırsan hayırlı olsun şimdiden elimden geldiğince yardımcı oldum ek bir şey çıkarsa birkaç gün gene forumdayım kendi PC mi toplayana kadar cevap yazarım.

Tamamdır sizin de inşaallah toplamanız güzel geçer.

@akaReckless
Hocam sistem böyle olacaktı sadece kasa değişecek BitFenix ceto yapılacaktı değil mi?
Bir de Ryzen 5 9600X yükseltirsem hala PSU yeterli kalır mı?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    136,3 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Olabilir aynı değerde kasalar. 750W olması tek + yönü DeepCool kasada anlık LED gösterge var. İşlemci ve ekran kartı değerleri gözüküyor. İlgilenmiyorsanı BitFenix CETO seçilebilir.

@akaReckless

Olabilir aynı değerde kasalar. 750W olması tek + yönü DeepCool kasada anlık LED gösterge var. İşlemci ve ekran kartı değerleri gözüküyor. İlgilenmiyorsanı BitFenix ceto seçilebilir.

BitFenix daha mantıklı bir seçim olur gibi sağ olun.

Resimdeki haliyle alıp geçin. İşlemci değişimi yapmayın.

Peki son olarak Gaming gecesine indirim gelirsede işlemciyi yine de almayayım mı?

@akaReckless

Gaming gecesine güzel indirim gelirse Patriot Viper RAM'i 2x16 yapayim mi?

RAM olarak da Patriot Viper alsam nasıl olur belki ileride bir tane daha alırım diye.

@akaReckless aktif olduğunuzda yazarsınız hocam.

Son düzenleme:
karışmak istemiyorum ama gene son kez uyarıyım o anakart ve ram i değiştir ram patriot seç daha iyi, anakart ise bir şey diyemem fiyatları değiştirmişler geçenki önerdiğimden geçen gün 2-3 bin lira olan farkı 6-7 bin yapmışlar ama b650m-r daki vrm yapısı berbat 9500f gibi 65 w gibi bir işlemcide iş yapar yada 9600 veya 9700 ü takıp 65w modunda kullanırsan gene iş yapar ama üstünü takamazsın.

Karışmak istemiyorum ama gene son kez uyarıyım o anakart ve RAM'i değiştir RAM Patriot seç daha iyi, anakart ise bir şey diyemem fiyatları değiştirmişler geçenki önerdiğimden geçen gün 2-3 bin lira olan farkı 6-7 bin yapmışlar ama B650M-rdaki VRM yapısı berbat 9500F gibi 65 W gibi bir işlemcide iş yapar ya da 9600 veya 9700'ü takıp 65W modunda kullanırsan gene iş yapar ama üstünü takamazsın.

Anakart B650 m-r olacak RAM'de Patriot yapıyorum o zaman.

Anakarta Ryzen 5 9600X sıkıntı mı yapar. Sadece soruyorum.

anakarta karışmam ama fiyatı çok artırmış çakallar, ama ram patriot yap, ram geçen patriot idi yanlış hatırlamıyorsam o nuda değiştirmişler.

yapmaz 65w modunda kullanırsın , 105 w modun da da sıkıntı çıkarmaz büyük ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı