65-75.000 TL Araba Tavsiyesi

Kendisi 1 ayda arabayı sattı diye bütün Mazda'ların piyasasını canlı sandı :) Peki.

Mazda alacaksan binersin. Satmak için Mazda alınmaz. Ki Mazda alan adam da sıfır alır genelde.
BAKIN mazda 3 diyorum, rx serisi ile karıştırmayın diyorum, inatla bütün mazdaların piyasası diyorsunuz.

Fiyatı ne kadardı ve ne kadar zamanda sattı?
Mazda güzeldir severim lakin Türkiye'de pazarı yok denebilir.
23 küsüre sattı çok hafif hatası vardı arka kısımda.1.5 motor, gül gibi gidiyordu ve doğru dürüst masrafı da yoktu.Şimdi vw bora sahibi. Sattığına pişman.

RX serisini katan kim kardeşim? Ben ülkede en çok popüler olan MAZDA 3'den bahsediyorum zaten.
Yahu arkadaşım kendisi 1 ayda araba sattı diye tüm mazdaların piyasası canlı sandı demişssin 2.300 motor mazda 3 ü tabi satamaz kim binicek 1.5 leri 1.6 ları çok da güzel gidiyor vallaha.
Pek sanmıyorum Türkiye'de ciddi bir pazarının olduğunu.
Mazda manyağı çok bu ülkede :D sadece oraya göre cidden yürümüyor.

Bak Mazda'yı ben de çok seviyorum. Dünyanın en sorunsuz araçlarını üretiyorlar hatta.

Mazda alıcısı alıp binmek ister. Hemen satmaz, satılmaz. Ben bugüne kadar ki tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu. Bir VW, bir Toyota, Honda kadar piyasası yok.

Bak Mazda'yı ben de çok seviyorum. Dünyanın en sorunsuz araçlarını üretiyorlar hatta.

Mazda alıcısı alıp binmek ister. Hemen satmaz, satılmaz. Ben bugüne kadar ki tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu. Bir WV, bir Toyota, Honda kadar piyasası yok.
haklısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı