Ben de diyorum niye tüm Aykut Elmas vineları telif yemiş.Kullanıcı adı-Konu başlığı uyumu.
Ben de diyorum niye tüm Aykut Elmas vineları telif yemiş.Kullanıcı adı-Konu başlığı uyumu.
Hocam ismim tamamen troll.Ben de diyorum niye tüm Aykut Elmas vineları telif yemiş.
Aydınlandık, sağ ol var ol.Hocam ismim tamamen troll.
Nasıl bir araba istiyor detaylı şekilde söyleyebilir misin rica etsem? Bu konulara oldukça ilgiliyim belki yardımcı olabilirim.Hocam eski arabası zaten Mercedes Benz E220d di.
Teşekkürler hocam haklısınız. A8 attım ona da bakar mısınız rica etsem.
Hocam sanırım S90'da karar kıldık burada yazışırken aynı zamanda amcamla konuşuyorum valla bizim arabayı alırken bu kadar uğraşmamıştık.Nasıl bir araba istiyor detaylı şekilde söyleyebilir misin rica etsem? Bu konulara oldukça ilgiliyim belki yardımcı olabilirim.
Teşekkürler hocam amcamla konuşuyorum şu an S90'da karar kıldık herkese teşekkürler ağır hasarlı alınmaz bence de Audi 2012 olmasa 2014 olsa kesin A8 seçerdim ama 2012 maalesef.O kasanın tasarımını pek beğenmiyorum. 2012 model araç bir de. Attığın araçlar arasında Volvo her türlü seçeceğim araç olur. Porsche ağır hasar görmüş değmez. Audi ikinci tercihim olurdu.
Araba amcama alınacak hangisini önerirsiniz?
Hocam müşterilere firmalara fiyat vermeye giderken ağırlığı olsun sağlam olsun bir de km düşük olsun.Nasıl bir araba istiyor detaylı şekilde söyleyebilir misin rica etsem? Bu konulara oldukça ilgiliyim belki yardımcı olabilirim.
Hocam o araba a180 modelinin sadece yükseği o paraya değmez.2020 model gla güzel görünüyor test incelemeleri de bayağı beğenilmişti isterseniz bir bakabilirsiniz. Üstelik fiyatı da daha makul.
Hocam aslında Mercedes alabilir amcam ama babamın arabasıyla aynı olmaması için istemiyor müşteriye babamda gidiyor amcam da tek araba gibi gözükmesin diye sanırım.Hocam müşterilere firmalara fiyat vermeye giderken ağırlığı olsun sağlam olsun bir de km düşük olsun.
Hocam o araba a180 modelinin sadece yükseği o paraya değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.