650W ve Üzeri PSU Önerisi

Öneriniz için teşekkür ederim. Karar aşaması için kenara ayıracağım hocam.
Bu arada yukarıda atılan Performance GD 750W High Power ürünü düne kadar 880 TL idi Akakçe'de. Şu an baktım 1060 TL olmuş. Arkadaşın attığı link pahalı. Ama bu attığım PSU ondan çok daha kaliteli bir ürün.

Minimum 650W 80 Plus olacak hocam. Ancak öneriniz için teşekkür ederim.
Smart RGB sakın almayın. Dandik LitePower PSU'lara RGB yapıştırıp yolluyorlar. @Tortue çok çekti Smart RGB PSU'dan.

Bunu bir arkadaş daha önermişti. Teşekkür ederim ilginiz için hocam
Kasa ile güç kaynağını güzel fiyata buldum. Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle güç kaynağı hakkında, aşağıda ayrı şekilde linkini bıraktım.

Kasa içerisinde bulunan güç kaynağı budur.

@kino hocam kullanıyordu bunun 550W versiyonunu sanırım, o size yardımcı olabilir.
Bunun performansını ve kalitesini deneyimlediğim oldu. Sektörün fiyatına göre tercih edilmeyen, ancak işlevsellik yönünde oldukça iyi güç kaynaklarından birisi hocam. Ancak ben biraz daha bütçeyi kısık tuttuğumdan farklı ürünler aramıştım. Anlıyorum ki muhtemelen bütçeyi ne kadar kısarsam kısayım güzel bir ürün bulamayacağız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı