650W ve Üzeri PSU Önerisi

Bunun performansını ve kalitesini deneyimlediğim oldu. Sektörün fiyatına göre tercih edilmeyen, ancak işlevsellik yönünde oldukça iyi güç kaynaklarından birisi hocam. Ancak ben biraz daha bütçeyi kısık tuttuğumdan farklı ürünler aramıştım. Anlıyorum ki muhtemelen bütçeyi ne kadar kısarsam kısayım güzel bir ürün bulamayacağız.
Hocam, şu ürüne bir bak derim. Çok kaliteli bir PSU bu da.

Siz sanırım ilk başta bunu önermiştiniz. Uzun süre araştırdım ancak hakkında pek kullanıcı yorumu bulamadım. Ayrıca daha önceden XPG ile bazı sorunlar yaşadığımdan ötürü biraz çekingen yaklaşıyorum.
@RPM Şöyle bir rehber yapmıştı, bakabilirsin.

Yıllarca High Power kullandım sorun çıkarmadı genelde F/P ürünleri oluyorlar, şu anda 850Watt ASUS STRIX'e geçtim. Size önerim eğer aynı meblaya 100Watt fazla alıyorsanız ve markasıda Everest falan değilse yüksek Watt'lı olanı seçin.

@RPM Şöyle bir rehber yapmıştı, bakabilirsin.
Önerdiğiniz konuyu okudum hocam. Ancak sanırım kararımı vermiş bulunuyorum. Detaylıca araştırdım ve kendimce güzel yönleri ile bu modeli seçtim. Sanırım daha fazla uğraşmama gerek kalmayacak. Artık sade, güzel ve kablo dağınıklığı olmayacak bir kasa seçimine gitmem gerekiyor. İlginiz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Yıllarca High Power kullandım sorun çıkarmadı genelde F/P ürünleri oluyorlar, şu anda 850Watt ASUS STRIX'e geçtim. Size önerim eğer aynı meblaya 100Watt fazla alıyorsanız ve markasıda Everest falan değilse yüksek Watt'lı olanı seçin.
Öneriniz için teşekkür ederim. Bütçe ve kalite standartlarında işimi görebilecek bir güç kaynağı seçebildim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı