6600 TL Sistem Toplama

Sistem güzel fakat bir kaç iyileştirme yapmakta fayda var...
Psu güzel yeterli bir güç ama 80+ alabilirsen alın derim.
Kasa olarak phanteks Eclipse 300 veya 350x alabilirsiniz, hava akışı ve sade tasarımıyla oldukça güzel, geniş ve kablolama sistemi harika kasalar.
Ekran kartı için acele etmeyin dedim, çünkü referans tasarımlar soğutma konusunda pek ideal değil. 150 200x fazla verip özel firma üretimlerini beklemek gerek...
Ram olarak da 3000MHz 2x8 16 gb corsair in bellekleribi alabilirsiniz, piyasada 515 ila 550₺ arasında bulmak mümkün
SSD ise arkadaşın dediği gibi sıkıntılı bir seri, Adata bence onları raflardan kaldırmalı. Onun yerine crucial veya Toshiba nin 240 gb modelini alabilirsiniz. Veya Hdd yi iptal edip 480 gb da alabilirsiniz ( harici depolama varsa elinizde)

Sistemin orta-üst düzey diye tabir edebildiğim bir konumda. Bu sisteme Tier List'lerde en altlarda yer alan güç kaynaklarını koymak mantıklı bir hareket olmaz kanaatindeyim. Bu yüzden o RAM'i Corsair 8GB 3000MHz ile değiştirip güç kaynağına bütçe aktarmanı şiddetle öneririm.

Bunun dışında yukarıda da denildiği gibi özel soğutmalı RX 5700'leri bekle. Şunuda söyleyeyim özel soğutmalı RX 5700'lerin ağustos ortasına gelebileceğini okudum. Hatta Asus eylülde çıkararacak. Bu zamana kadar bekleyebilir misiniz? Bunu kendinize sormanız gerekir.

Sistemin orta-üst düzey diye tabir edebildiğim bir konumda. Bu sisteme Tier List'lerde en altlarda yer alan güç kaynaklarını koymak mantıklı bir hareket olmaz kanaatindeyim. Bu yüzden o RAM'i Corsair 8GB 3000MHz ile değiştirip güç kaynağına bütçe aktarmanı şiddetle öneririm.

Bunun dışında yukarıda da denildiği gibi özel soğutmalı RX 5700'leri bekle. Şunuda söyleyeyim özel soğutmalı RX 5700'lerin ağustos ortasına gelebileceğini okudum. Hatta Asus eylülde çıkararacak. Bu zamana kadar bekleyebilir misiniz? Bunu kendinize sormanız gerekir.
Sanırım beklemiyeceğim böyle nasıl olmuş rtx 2060 ve ryzen 5 3600 ü oc layarak rx 5700 seviyesine getiririm diye düşünüyorum arada çok fazla bir fps farkı yok zaten 10 15 ne düşünüyorsunuz kasa nasıl

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190711-151949_Chrome.jpg
    Screenshot_20190711-151949_Chrome.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20190711-151955_Chrome.jpg
    Screenshot_20190711-151955_Chrome.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 28
O kasadaki PSU'da Xigamtek X-Power. Yeterince iyi değil.

Corsair VS650'nin fiyatı iyi olsaydı onu önerecektim ama saçma bir şekildi fiyatı yükselmiş. Eskiden 400₺'ye rahat bulunabiliyordu. Corsair VS550 White tercih edilebilir. Diğer modelini alma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı