6600 vs 6600XT mining kıyaslaması

virtuemta

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim elimde R3 1200, 8 GB RAM 600 watt PSU var. Elektrik faturasını kira ve aidat ile birlikte ödüyorum. Sadece taksitle Full HD oyun kartı alıp taksitlerini mining ile ödemeyi planlıyorum.

Bu 2 kartın arasında 1500TL fark var değer mi?

Elimdeki kasa bu kartlara uygun mu? Yoksa hazır sistem mi alayım?

Günümüzde aylık yaklaşık ne kadar para getirir elektrik düşmeden. Brüt getirisi ne olur?

Veya 7K civarı tavsiye edeceğiniz başka bir kart var mı?

Merhaba benim elimde R3 1200, 8 GB RAM 600 watt PSU var. Elektrik faturasını kira ve aidat ile birlikte ödüyorum. Sadece taksitle Full HD oyun kartı alıp taksitlerini mining ile ödemeyi planlıyorum.

Günümüzde aylık yaklaşık ne kadar para getirir elektrik düşmeden. Brüt getirisi ne olur?

1660 Ti düşük watt harcayıp 30 mh ve yukarısını kazabiliyor.

Mining icin 1500 tl fark hiçbir şey bence.

Neden kart taksitlerini ödesin istiyorum. Ayrıca mining çalışırken ben Web'de gezip ofis uygulamaları kullanmamda sakınca olur mu? Kazı yaparken PC kullanmamak mı gerekir acaba?

1660 Super ile 33 mh alıyorum. Sanırım Hynix RAM'li modeller 35 civarıda verebiliyor. 70 watt çekiyor hem yazılımsal, hem soğutması iyi kaliteli karttır. 6 GB olması uzun vadede iş görür mü soru işareti.

1500 TL farka değmez.

Acaba oyunlarda FPS olarak değer mi? Sonuçta bu kartı 1080p yüksek ayarda kasmadan çalışsın diye alma niyetindeyim. Az bir fark varsa düz 6600 olanı alayım.
1660 Super ile 33 mh alıyorum. Sanırım Hynix RAM'li modeller 35 civarıda verebiliyor. 70 watt çekiyor hem yazılımsal, hem soğutması iyi kaliteli karttır. 6 GB olması uzun vadede iş görür mü soru işareti.

Gönül NVIDIA istiyor ama işte fiyatları çok yüksek 8 GB olarak 3050 var galiba bu fiyat cıvarında oyunlarda 6600'ün çok gerisinde kalır diye düşünüyorum sonuçta mininge ek olarak oyun oynamak için alma niyetindeyim.
Rahatlıkla kullanabilirsiniz çok çok ufak bir hashrate düşüşü olur pek bir etkisi olmaz onun getiriye.

Çok etkisi yoksa çok iyi. Sonuç olarak oyun oynayıp taksitin bir kısmını mining ile ödeme niyetim var. 1 kart ile zengin olacak değilim :) keşke ekran kartı bu denli pahalı olmasa da mining ile uğraşmasam.
Ek olarak ilk defa kullanacak biri olarak Ethereum düşünüyorum. Çok ayar uğraş yapmadan ne şekilde kazı yapabilirim. Hangi videoyu aratıp izlemeliyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı