Ekran kartını OC yapıp 1-2 FPS daha fazla alacaksınız, kart gereksiz ısınma yapacak. OC yapma nedeniniz nedir?
AMD kartlara OC yapmam ben şahsen watman zaten korkutuyor aman deyim hocam.
Fps ne kadar alabilirsem diye düşünmüştüm. 1-2 fps için değmez tabi.Ekran kartını oc yapıp 1-2 fps daha fazla alacaksınız, kart gereksiz ısınma yapacak. OC yapma nedeniniz nedir?
Hiçbir bilgim yok OC ile alakalı. Attığın konudakinin aynısını yapmaya deneyeyim o halde.@Martian95 Her karta aynı aynı değerlerde overclock yapılmaz. 6600XT kullanan başka birisi çekirdek hızını 2800 MHz yaptığında crash veriyorsa veya görüntü bozuluyorsa siz 2700 MHz'ye aldığınızda bu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Veya tam tersi olabilir. Aşağıdaki konu yardımcı olacaktır, benzer ayarları yapabilirsiniz. Sorun çıkarırsa bir tık düşürürsünüz çekirdek hızlarını.
Sapphire Pulse RX 6600 XT basit overclock ayarları
Yaptığın ayara göre değişir hocam. RX 6600 kullanıyorum ve overclock yaptım, ortalama %15 - %20 artış sağlıyor. Oyundan oyuna değişmekle birlikte 60 FPS aldığım yerde 70-72, 100 FPS aldığım yerde 115 civarı FPS alıyorum. Üstelik kart 74-75 derecenin üzerine çıkmıyor. Gayet tatmin ediyor beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.