6700 XT 80 dereceleri görmeye başladı

Arda20

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıl önce Ryzen 5 5500 ve 6700 XT içeren bir bilgisayar aldım ve sorusuz kullanmaktayım. Her oyunu istediğim ayarda oynayabiliyorum fakat son zamanlarda Resident Evil 4 remake, Fortnite veya benzeri oyunlarda 80 dereceleri görmeye başladı. Kasanın içini 4 yıldır açmadım. Antalya da yaşıyorum ve bu günler aşırı sıcak geçiyor. Acaba ne yapmamı önerirsiniz 80 dereceyi geçtiğini pek görmedim. Undervolt falan yapsam işe yarar mı?

Bende aynı ekran kartını kullanıyorum ve 70 dereceyi gördüğünü bile hatırlamıyorum senin kesinlikle temizlik yapman lazım böyle kullanman karta zarar verebilir benim görüşüm yazılımdan ya da donanımsaldan ziyade kartın temiz olmamasından kaynaklanıyor.

Bende aynı ekran kartını kullanıyorum ve 70 dereceyi gördüğünü bile hatırlamıyorum senin kesinlikle temizlik yapman lazım böyle kullanman karta zarar verebilir benim görüşüm yazılımdan ya da donanımsaldan ziyade kartın temiz olmamasından kaynaklanıyor.

Evet bende uzun bir süre boyunca oyunlarda yük altınnda 65 derecelerde kullandım son günlerde böyle olduğunu fark ettim. Nasıl yapacağım b işlemi videosu var mı? Sadece tozları mı silkeleyeyim?
Bilgisayarımda virüs ya da kötü amaçlı yazılım olduğundan da şüpheleniyorum. Bunu nasıl kontrol edebilirim?

Evet bende uzun bir süre boyunca oyunlarda yük altınnda 65 derecelerde kullandım son günlerde böyle olduğunu fark ettim. Nasıl yapacağım b işlemi videosu var mı? Sadece tozları mı silkeleyeyim?
Bilgisayarımda virüs ya da kötü amaçlı yazılım olduğundan da şüpheleniyorum. Bunu nasıl kontrol edebilirim?

Ben kendi yaptığımı söyleyeyim hava üfleme makinesi ile dikkatlice 2 haftada bir bilgisayara komple tutuyorum ve gayet de iyi oluyor tavsiye ederim ama dikkatli olmak şartıyla virüs konusuna gelirse uzun yıllardır hiç virüsle uğraşmadım bir virüs taraması yapacak uygulama ile kontrol edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı