6900XT bilgisayarın yeniden başlaması problemi

Mehmet Âkif Ak

Kilopat
RAM
HYPER X 32GB DDD4
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG SSD 980 PRO - TOSHIBA 750gb 2.5 inch sata
Ekran kartı
SAPPHIRE RADEON 6900XT
Anakart
MSI MEG X570 ACE
İşlemci
Ryzen 9 5900X
Merhaba bilgisayarımı hem iş hem de oyun için kullanıyorum. Bir süredir monitörün hoparlörünü açtığımda CS2'ye girdiğimde veya Chained Together girdiğimde bilgisayarım yeniden başlıyor. Bazen mavi ekran alıyorum bazen "AMD sisteminizde sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti." diye devam eden hatayı alıyorum, genellikle de hiçbir şey olmadan direkt yeniden başlıyor. Daha önce bilgisayarımda görüntü gidiyordu ve arkadan ses gelmeye devam ediyordu ve sonra kapanıyordu. Bu problemimin PSU'dan olduğunu tahmin edip tamire götürdüm ve sonrasında düzeldi lehim atmış denildi. Şimdi bu problemim de yine PSU'dan kaynaklı mıdır yoksa ekran kartı, anakart olabilir mi? (yazılımsal olacağını sanmıyorum 2 kez driver silip kurdum ve 1 kez format attım.)
Not: Kullandığım PSU EVGA supernova 1000W, tamiri 7 ay önce gördü.

Son düzenleyen: Moderatör:

PSU değiştirip denemenizi öneririm reset atma ve zaman aşımları PSU güç dalgalanmasindan kaynaklanıyor genelde.

Elektrik tesisatım kötü, çok eski bina. yeni alacağım psuda aynı problem olur mu olursa ne gibi çözüm bulmam gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…