6900XT ekran kartı tercihi

Aksamov

Decapat
Daha fazla  
İyi günler.

Birkaç gün önce XFX'in merc 319 6900XT Black ürününü satın aldım, 16500 liradan. Ancak ertesi günlerde Sapphire 6900XT Nitro+ SE 16000 liraya indi, ayrıca MSI RX 6900XT Gaming Z Trio da 17500 liraya geldi. Görsellik açısından kaygım olduğundan, iade gerçekleştirip Sapphire almak istiyorum. Ancak performanslarının kıyaslarında pek çok yerde pek çok farklı yorum gördüm. Hangisi, niçin tercih edilir/edilmez?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler.

Birkaç gün önce XFX'in merc 319 6900XT Black ürününü satın aldım, 16500 liradan. Ancak ertesi günlerde Sapphire 6900XT Nitro+ SE 16000 liraya indi, ayrıca MSI RX 6900XT Gaming Z Trio da 17500 liraya geldi. Görsellik açısından kaygım olduğundan, iade gerçekleştirip Sapphire almak istiyorum. Ancak performanslarının kıyaslarında pek çok yerde pek çok farklı yorum gördüm. Hangisi, niçin tercih edilir/edilmez?

Bence MSI alın.

Hocam ne yaşadınız da AMD'den soğuttu merak ettim.
Haftada 2-3 kez sorun çıkardı. Görüntü gitti. Bu konuyla ilgili de forumda konular açmıştım. Tabi sadece 1 ekran kartıyla yargılamak doğru olmaz. Ben sadece yaşadığım şeyi söylüyorum. MSI varken XFX almak bence saçma olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı