7.1 Gerekli Mi?

AfyonleeSevki

Decapat
376631

Evet arkadaşlar Cloud 2 kullanan var mı? Kimisi çok memnun kimiside berbat diyor anlayamadım. Birebir gidip mağazada denemişliğim var kulağa oturması duruşu ve tasarımı her şeyi çok güzel ama iş performansa ve uzun kullanıma gelince maalesef ki bilgim yok. Araştırmalarıma göre çoğu kişi bu kulaklıkla Arctis 5 arasında kalmış. Bende ağırlıklı olarak CS:GO, PUBG, BF ve Fortnite türü FPS oyunları oynuyorum. Benim için rahatlık daha ön planda Artics 5’e göre kafama daha rahat oturuyor ancak uzun kullanımda baş ağrısı veya terletme gibi sorunlarının olduğunu duydum. Son olarak da 7.1 olayını biraz açabilir misiniz? Kimisi Alpha al stereo kullan 7.1'i çok kötü anlaşılmıyor derken kimiside 7.1'e alışman lazım başlarda tuhaf gelebilir, ama kesinlikle oyun içinse 7.1 kullan demiş. Anlayacağınız üzere birbirinden çok farklı yorumlar kafamı karıştırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
7.1 Aman aman gerekli bir şey değil bence. Kaldı ki ucuz kulaklıkların 7.1'i rezalet oluyor gerçekten. Cloud 2 önceden kullandım mükemmel bir kulaklık yaklaşık 3 sene kullandım sonra değiştirmek zorunda kaldım. Şuan Arctis 3 kullanıyorum efsane bir kulaklık. 7-8 Saat oyun oynamama rağmen ağrı sızı olmuyor kulağımda. Ses performansı da çok iyi. Arctis 3 mü Cloud 2'mi dersen Arctis seçerim. Yani tavsiyem Arcits 5.

Hoparlör sistemi olarak olursa, filmlerde alınan zevk üst noktaya çıkıyor. Fakat kulaklıkta çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Ses kasma bakımından diyorsan, bu gözler "çöp" denilecek kulaklıklarla neler yapanları gördü bir bilsen. Ses kasma sende bitiyor, oynamayı bilen adama 7.1 falan filan hikaye. Bence. Cloud 2 hakkında yorum yapmayacağım, bayağı bir önerilen kulaklık.

Daha önce $100'lık 7.1 bulunan kulaklıkları denedim fakat hep stereo'ya geri döndüm bir türlü alışamadım. Yakın zamanda kulaklık almayı planlıyorsanız beklemenizi ve aşağıdaki kulaklığı almanızı öneriyorum. Takstar Pro 82'ya mükemmel bir mikrofon takmış Cooler Master. Nisan ayının başı veya ortasında Türkiye'de satılmaya başlanılacakmış. Aynı zamanda bu kulaklığı dışarda da takabilirsiniz çok şık duruyorlar mikrofonu çıkartınca.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı