Çözüldü 7,49 GB'lık flash bellek format için yeterli olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deniz Mercan

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME Z390M-PLUS 4266 MHz, MSI GeForce GTX 1660 Ti Armour OC 6GB Ekran Kartı, Intel(R) Core(TM) i5-9400F CPU 2.90GHz İşlemci, 16 GB (x2 8 GB) RAM.
Windows 10 kullanıyorum, yine Windows 10 sistemli bir format atacağım fakat çok önceden 8 GB olarak satın aldığım USB dosyalarda 7,49 GB olarak gözüküyor. Format işlemi için 8 GB ve üstü USB'ler önerildiği için elimdeki bu USB ile format atmayı denersem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Çözüm
Windows 10 kullanıyorum, yine Windows 10 sistemli bir format atacağım fakat çok önceden 8 GB olarak satın aldığım USB dosyalarda 7,49 GB olarak gözüküyor. Format işlemi için 8 GB ve üstü USB'ler önerildiği için elimdeki bu USB ile format atmayı denersem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Sıkıntı yaşamazsın zaten bir 4 GB'si kullanacak.

Sıkıntı yaşamazsın zaten bir 4 GB'si kullanacak.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı