7.sınıf düşük not

Ya hocam ben neden ağlayayım 90 aldım niye 100 değil diye? Ya bakın 92 alıyorum, gerizekalı damgası yiyorum. 95 alıyorum, 1 soruyu çözemedin mi kıt herif damgası yiyorum. 90'ın altında alırsam siz düşünün. Sorun neden nesilde olsun böyle aileler var oldukça?

Bizim de ailemiz böyleydi, siz daha 90 aldınız diye sizden 100 beklediklerini söylüyorsunuz, biz 30 alıyorduk bunu ailemize söyleyemezdik, iş sizde bitiyor, gidin öğretmeninizle konuşun kendileri ailenize durumu anlatsın, ben bizzat böyle yaptım, öğretmen sürekli ailemle görüşürdü ve ailem bana hiç baskı uygulamadı bir süre sonra.
 
Ya hocam ben neden ağlayayım 90 aldım niye 100 değil diye? Ya bakın 92 alıyorum, geri zekalı damgası yiyorum. 95 alıyorum, 1 soruyu çözemedin mi kıt herif damgası yiyorum. 90'ın altında alırsam siz düşünün. Sorun neden nesilde olsun böyle aileler var oldukça?

Hocam kafama denk biri buldum yani sizi. İsterseniz arkadaş olabiliriz. Discord'dan olabilir, Instagram olabilir.
 
Derdimi kime anlatayımki en sevdiğim dostlarım bile satıyor beni. Ailen desen düşünüyorummm mmmmmm yok. Yani konuşacak kimsem yok.
Zaten derece yapmış insanlara bakıyorum, moralim bozulduğunda annemin yanına gidiyorum, orada mutlu olup tekrar geri dönüyorum derse diyorlar. Bizim suçumuz ne peki? Geçen gün ders çalışıyordum. Bir soruyu çözemedim, babama sorayım dedim. Gerizekalı bu soruyu çözemedin mi sen şimdi dedi. Soracak kimsem de yok. Ama kardeşim bir soruyu bulamayınca ben ne yapıyorsam hemen bırakıp ona yardım ediyorum. Etmezsem yarını görebilirsem şükrederim haline geçiyorum. Empati önemli, hele bu zamanlarda. Ama bazı insanlar bunu anlamamakta ısrar edip, birbirlerinin kalplerini kırıyorlar. İşte toplumun eksiği bu. Biraz sorgulayıp empati kurmak.
Hocam kafama denk biri buldum yani sizi. İsterseniz arkadaş olabiliriz. Discord'dan olabilir, Instagram olabilir.
Hocam iletişim adresi vermek yasak diye biliyorum. Kurallara bakıp geliyorum hemen.
 
Zaten derece yapmış insanlara bakıyorum, moralim bozulduğunda annemin yanına gidiyorum, orada mutlu olup tekrar geri dönüyorum derse diyorlar. Bizim suçumuz ne peki? Geçen gün ders çalışıyordum. Bir soruyu çözemedim, babama sorayım dedim. Geri zekalı bu soruyu çözemedin mi sen şimdi dedi. Soracak kimsem de yok. Ama kardeşim bir soruyu bulamayınca ben ne yapıyorsam hemen bırakıp ona yardım ediyorum. Etmezsem yarını görebilirsem şükrederim haline geçiyorum. Empati önemli, hele bu zamanlarda. Ama bazı insanlar bunu anlamamakta ısrar edip, birbirlerinin kalplerini kırıyorlar. İşte toplumun eksiği bu. Biraz sorgulayıp empati kurmak.

Hocam iletişim adresi vermek yasak diye biliyorum. Kurallara bakıp geliyorum hemen.

Hocam Discord ismiyle bir şey olmaz herhalde ya.
 

Geri
Yukarı