Yani hocam pek yapabilecek bir şey yok, dediğim gibi gerekiyorsa döveceksin bir göz dağı lazım hiç olmuyor diyorsan sınıf değiştir. Buradaki herkes illa böyle olaylar yaşamıştır, ben okulda çoğu kişiyle muhatap olmayan biriydim, böyle olay yaşadığımda da kendi dediğim gibi ilgilenmiyordum ve bir daha olmuyordu. Sessiz kalınca olmuyor mu, dövemedin de hadi diyelim. Dalga geçince kendin gül kendin de onlarla dalga geç, hiç beklemezler böyle bir şeyi.
Böyle şeyleri açık açık ailen ile konuş, konuşmazsan kötüye gider çekinmene gerek yok. Tane tane anlat müdüre sınıf değişikliği talep ederler sonra değişirsin sınıfını.
Böyle şeyleri açık açık ailen ile konuş, konuşmazsan kötüye gider çekinmene gerek yok. Tane tane anlat müdüre sınıf değişikliği talep ederler sonra değişirsin sınıfını.
Niye ters tepsin, önemli olan okulda geçirdiğin vakit. Dayak yemekten de korkuyorsan takma karşı çıkma umurunda değil gibi otur. Bunu rutin gibi her gün bana yapsalar bir ağızlarının payını verirdim şahsen, sende öyle yap en azından.
Niye ters tepsin, önemli olan okulda geçirdiğin vakit. Dayak yemekten de korkuyorsan takma karşı çıkma umurunda değil gibi otur. Bunu rutin gibi her gün bana yapsalar bir ağızlarının payını verirdim şahsen, sende öyle yap en azından.