7. sınıfta akran zorbalığına karşı ne yapılmalı?

O lise 95le 6'da ben 89 yaptım ortalamayı.

Diş göstermeyene kadar devam ederler, en iyisi yaptıklarında it kak bir şey yap uzaklaşsınlar hala devam ederlerse sinirli bir şekilde yüksek ses tonuyla konuş hala devam ederlerse müdüre söyle bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?

Yüksek ses tonunda ağlıyor musun diye dalgaya devam ediyorlar. Müdüre gitmek istemiyorum. Bir şey yapmıyor müdür bir de aksine ispiyoncu diye dalga geçecekler.

O lise 95le 6'da ben 89 yaptım ortalamayı.

Yüksek ses tonunda ağlıyor musun diye dalgaya devam ediyorlar. Müdüre gitmek istemiyorum. Bir şey yapmıyor müdür bir de aksine ispiyoncu diye dalga geçecekler.

Yüksek sesle küfür etmen yeterli zaten ayrıca ispiyoncu diye dalga geçsinler bu demek oluyor ki onların fikirlerini hala dikkate alıyorsun müdüre söylemeyeceksen burada tek bir çare kalıyor.

7.sınıfa gidiyorum. İsim olarak 2 ismim var rahatsız olduğum isimle sesleniyorlar. Burada problem yok. Sesleniyorlar bakıyorum. Hareket çekiyorlar ya da küfür ediyorlar aileme. Bakmazsam sırtıma vuruyorlar. 5'ten fazla kişiler rahatsız olduğumu söylesem bile değişmiyor. Aksine onunla da dalga geçiyorlar. Derslerim iyi olmadığı için hoca beni arkalara oturtuyor. Arkadaş olabildiğim sayılı kişilerinde notu yüksek yani lisede ayrılacağız. Abilerim ablalarım desteklerinizi bekliyorum. Ne yapabilirim?

Ya hiç takmayacaksın, umurunda değil gibi davranacaksın. Ya da iteceksin gerekirse dövebiliyorsan döv bir göz dağı ver kısacası.

Ya hiç takmayacaksın, umurunda değil gibi davranacaksın. Ya da iteceksin gerekirse dövebiliyorsan döv bir göz dağı ver kısacası.
Sizce yarın devam ederlermi
Yüksek sesle küfür etmen yeterli zaten ayrıca ispiyoncu diye dalga geçsinler bu demek oluyor ki onların fikirlerini hala dikkate alıyorsun müdüre söylemeyeceksen burada tek bir çare kalıyor.
@hr.Z

7.sınıfa gidiyorum. İsim olarak 2 ismim var rahatsız olduğum isimle sesleniyorlar. Burada problem yok. Sesleniyorlar bakıyorum. Hareket çekiyorlar ya da küfür ediyorlar aileme. Bakmazsam sırtıma vuruyorlar. 5'ten fazla kişiler rahatsız olduğumu söylesem bile değişmiyor. Aksine onunla da dalga geçiyorlar. Derslerim iyi olmadığı için hoca beni arkalara oturtuyor. Arkadaş olabildiğim sayılı kişilerinde notu yüksek yani lisede ayrılacağız. Abilerim ablalarım desteklerinizi bekliyorum. Ne yapabilirim?
Önce rehberlik sonra idare.

Rehberliğe gitsem aileye bildirilir.

Maalesef evet. Onlar geçince kızlar ve diğerleride dalga geçiyor.

Yani hocam pek yapabilecek bir şey yok, dediğim gibi gerekiyorsa döveceksin bir göz dağı lazım hiç olmuyor diyorsan sınıf değiştir. Buradaki herkes illa böyle olaylar yaşamıştır, ben okulda çoğu kişiyle muhatap olmayan biriydim, böyle olay yaşadığımda da kendi dediğim gibi ilgilenmiyordum ve bir daha olmuyordu. Sessiz kalınca olmuyor mu, dövemedin de hadi diyelim. Dalga geçince kendin gül kendin de onlarla dalga geç, hiç beklemezler böyle bir şeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı