7. sınıfta akran zorbalığına karşı ne yapılmalı?

Ben 7. sınıfım benim sınıfımda Suriyeli bir çocuk var.6. sınıfta benim ayakkabımı çıkarıp kaçtı sonra hoca gördü bana tutanak yazdı ona hiçbir şey yapmadılar. En iyisi ailene söyle okula gelsinler sınıf öğretmeniyle konuşsunlar.

6.sınıfta çeşitli özel olaylardan dolayı çalışamadım ortalama olarak aramızda çok fark var kapanması imkansız heleki şu andan sonra. İşin kötü yanı seneye kardeşimde okula gelecek.

Fiziksel olarak idare ederim.
o zaman al bi demir sopa kim kimi yerse (!)

6.sınıfta çeşitli özel olaylardan dolayı çalışamadım ortalama olarak aramızda çok fark var kapanması imkansız heleki şu andan sonra. İşin kötü yanı seneye kardeşimde okula gelecek.

Fiziksel olarak idare ederim.
6.sınıfta psikolojik bozukluklardan, 7.sınıfta 6 şubattan dolayı gram ders çalışmadım, şuan şehrimin en iyi 3.lisesindeyim, "8de kapanır 18de".

6.sınıfta psikolojik bozukluklardan, 7.sınıfta 6 şubattan dolayı gram ders çalışmadım, şuan şehrimin en iyi 3.lisesindeyim, "8de kapanır 18de".
eğer akademik başarı istiyorsan bilmem ama başka türlü akran zorbalığına onları zorbalamak harici bir çözüm yok dediğim gibi al bi demir sopa kim kimi yerse bir de mesem lisesini bi araştır derim benim son yılım lisede mesleğimi öğrendim sen de öğle olabilirsin

eğer akademik başarı istiyorsan bilmem ama başka türlü akran zorbalığına onları zorbalamak harici bir çözüm yok dediğim gibi al bi demir sopa kim kimi yerse bir de mesem lisesini bi araştır derim benim son yılım lisede mesleğimi öğrendim sen de öğle olabilirsin
Yanılıyorsun, akran zorbalığını çözmenin çok daha basit bir yolu var, idare ve özellikle veli, çocuklar okulda 5 kişilerse dışarda 50 kişiler, o sopayla karşılarına bi çıksın sopayı elinden alırlar ve vücudundaki deliklerden birisini kaparlar insafa bağlı değişir, gidecek ve ebeveynleri ve hocalarla konuşacak, idare bir şey yapmıyor mu, polise gidecek, her şeye çok dar açıdan bakıyorsunuz.

Yanılıyorsun, akran zorbalığını çözmenin çok daha basit bir yolu var, idare ve özellikle veli, çocuklar okulda 5 kişilerse dışarıda 50 kişiler, o sopayla karşılarına bir çıksın sopayı elinden alırlar ve vücudundaki deliklerden birisini kaparlar insafa bağlı değişir, gidecek ve ebeveynleri ve hocalarla konuşacak, idare bir şey yapmıyor mu, polise gidecek, her şeye çok dar açıdan bakıyorsunuz.

Aynısını lise 1 de yaşıyordum size 3 de fiziğim bayağı daha iyi olmuştu bizim bir arkadaş ve onun kız arkadaşı beraber okuldaki masayı yerden yere vurarak kırıp demirlerini alıp 6-7 kişiyi güzelce sevmiştik sana da öneririm o günden sonra artık daha bize bulaşmayın biz de size dediler

Aynısını lise 1 de yaşıyordum size 3 de fiziğim bayağı daha iyi olmuştu bizim bir arkadaş ve onun kız arkadaşı beraber okuldaki masayı yerden yere vurarak kırıp demirlerini alıp 6-7 kişiyi güzelce sevmiştik sana da öneririm o günden sonra artık daha bize bulaşmayın biz de size dediler.

Hocam onu nasıl yapayım masa kırıp millete bulaşmışsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı