7. sınıfta akran zorbalığına karşı ne yapılmalı?

Rahatsız olduğunu hissettikçe devam edeceklerdir. İdareye veya ailene anlatabilirsin veya ilgilenmeyebilirsin. Fiziksel anlamda zayıfsan spora başlayabilirsin. Vücudun geliştikçe çekineceklerdir bir nebze de olsa. Lisede arkadaşlarınla ayrılma konusunda ise önünde daha 1,5 sene var, doğru düzgün çalışarak aradaki farkı kapatabilir hatta önlerine bile geçebilirsin.
Spor yapıp vücut geliştirene kadar okulu bitirir. :D

Hocam onu nasıl yapayım masa kırıp millete bulaşmışsınız.
eğer eğitim hayatın umrunda değilse öcünü al derim ama eğer unrundaysa ve lisede okicam diyosan bulaşma hatta istersen samsundaysan biz yardımcı olalım

7.sınıfa gidiyorum. İsim olarak 2 ismim var rahatsız olduğum isimle sesleniyorlar. Burada problem yok. Sesleniyorlar bakıyorum. Hareket çekiyorlar ya da küfür ediyorlar aileme. Bakmazsam sırtıma vuruyorlar. 5'ten fazla kişiler rahatsız olduğumu söylesem bile değişmiyor. Aksine onunla da dalga geçiyorlar. Derslerim iyi olmadığı için hoca beni arkalara oturtuyor. Arkadaş olabildiğim sayılı kişilerinde notu yüksek yani lisede ayrılacağız. Abilerim ablalarım desteklerinizi bekliyorum. Ne yapabilirim?
Sen de onların açığını bulduğun zaman onlarla dalga geç.

Arkadaşlar siz akran zorbalığı ile mücadele olayını çok yanlış anlamışsınız, aranızda biri bile yok mu veline idareye git diyen cart curt.

Arkadaşlar siz akran zorbalığı ile mücadele olayını çok yanlış anlamışsınız, aranızda biri bile yok mu veline idareye git diyen cart curt.
yok hocam konum atın ağızlarıyla burunlarının yerini değiştirelim en iyisi

Geri
Yukarı