7 yıldır çalıştığım iş yerinde tacize uğradım

"Adamı zaten işten çıkarmışlar bu akşam!"
En azından iyi bir haberle kapatıyoruz geceyi. Ayrıca bu ülkede herkes birbirini lafta tehdit ediyor. Yoldan geçen birine beni evime bırak yoksa seni işinden ederim, inanırsa beni bırakır ama inanmazsa ben ona hiçbir şey yapamam. Öyle düşünün, laf var iş yok.

"Gelişmeleri yazacağım konuya." Teşekkür ederiz.

Evet katiliyorum bu devirde kimin ne yapacağı belli olmuyor bence biber gazı en iyisi.

Kesinlikle, ne tür olur bilemiyorum ama olmalı bir şeyler.

Bu konuda bir şey önerir misiniz? Elektrik veren veya savunma aleti mi alayım. Bunu ciddi ciddi düşünüyorum bu arada.

Yani ne kadar yasaldır bilmiyorum fakat o elektrikli savunma aletleri işe yarayabilir, biber gazı da bulundurun mutlaka.

Arkadaşlar bütün destekler için teşekkür ederim. Annem bağlı olduğum doktoru yataktan kaldırdı neredeyse kadın şok oldu. Adamı zaten işten çıkarmışlar bu akşam! Neyine güvendi anlamadım. Tehdite boyun eğip bir şeyler bekledi sanırım inanamadım gerçekten.

Senin adına gerçekten çok sevindim, ailen yanında olunca mesele nasılda çözüldü gördün mü :)

Ama bu tehlike tamamen geçti demek değildir, yerinde olsam dışarıya bir süre tek başıma çıkmam. Çıkmam gerekirse de en azından savunma aleti bulundururum ve her zaman tetikte olmaya çalışırım. İşten çıktığı için daha da bilenebilir soysuz.

Bütün kliğini ayağa kaldırdık şu an. Bir stajyere de aynı şeyleri yazmış, resmen kopyala yapıştır yani. Yarın suç duyurusunda bulunacağız.

Nitelikli utanmaz arlanmaz başkomutan sapık çıkmış herif. En azından bir konuda içiniz rahatlayabilir, size karşı bir takıntısı yokmuş. Umarım bir an önce çözülür de şu herifi yok ederler.

Bütün kliğini ayağa kaldırdık şu an. Bir stajyere de aynı şeyleri yazmış, resmen kopyala yapıştır yani. Yarın suç duyurusunda bulunacağız.
Bir başka kişiye daha yazması kanıt açısından iyi oldu. Böylece kesinlikle en azından bir şey olur diye düşünüyorum. Bütün klinik böyle durumlarda gerekirse ayağa kalkıcak.

Sonuna kadar kovalamak gerek böylelerini buraya çok sey yazmam gerek de yasak . Yine de bence yarin ilk isiniz koruma amaçli birsey almak olmalı.

Yarın ilk iş biber gazı alacağım. Yasal mı değil mi umurumda değil açıkçası.

Diğer arkadaş istemediğini dile getirince ona yazmayı kesmiş, bende diretiyor hala. Arkadaşlarım da engelledi. Biz arkadaşla bir süre gitmeyeceğimizi belirttik çok anlayışlı karşıladı üstlerimiz ve özür dilediler, geçmişinde sıkıntı yoktu bilemedik diyorlar. Gerçekten kimin ne olduğu belli değil arkadaşlar, kız veya erkek olun dikkat etmeniz gerek kesinlikle.

Teşekkür ediyorum destek için. Üst amirlerime özellikle bağlı olduğum doktora konuyu bildirdim ama maalesef saat çok geç oldu, bu geceyi nasıl atlatacağımı inanın bilmiyorum. Eğer onlar yardımcı olmazlarsa sonuna kadar hakkımı arayacağım tabii ama umarım 2-3 günde bırakılıp, işe geri dönmez. İşin sonunda "kızım, katlan işte, görmezden" gel gibisinden bir şeye dönmez umarım.
Sosyal hayatınızı bilmesem de eğer "gerçek arkadaşlarınız" varsa onlarla sohbet edin, kafanızı dağıtın. Şahsen ben çok kötü olduğumda öyle yapıyorum, geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı