70-80 bin TL oyun ve yayın amaçlı sistem toplama

Anakart nasıl sorunlu. Açıklarsan sevinirim.
Bildiğiniz sorunlu. Burada o anakart hakkında bir ton konu açıldı. İnsanlar ful sıkıntı yaşadılar. Soruyorsun cevaplıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunlar ASUS'larda da var MSI'larda da. Benim 3 tane arkadaşım var ve hepsinde bu ankarttan var. Sıkıntı yaşamadılar. Başkaları sorun yaşamış olabilir. Bu herkesin yaşayacağı anlamına gelmez.

Aynı sorunlar ASUS'larda da var MSI'larda da. Benim 3 tane arkadaşım var ve hepsinde bu ankarttan var. Sıkıntı yaşamadılar. Başkaları sorun yaşamış olabilir. Bu herkesin yaşayacağı anlamına gelmez.
Onlar sorun yaşamadıysa başkalarının yaşamayacağı anlamına gelmez. @Luvyan @roxy1881 kimi çağırırsan çağır sorunlu diyecektir.

Sorun yaşama anakartın patates olduğu gerçeği değişmeyecek?

SSD değişilir veya ayrı al 1 adet daha onun dışı kalanı kullanıcı isteği.

Anlamadım? Ben sizin kardeşiniz falan da değilim düzgün hitap ediniz.F/P kavramından bahsetmişsiniz sistem F/P bile değil ayrıca burada anakartı savunmuyorsanız neden sorunu açıkla dedikten sonra bu sorunlar ASUS MSI vb markalarda da mevcut demişsiniz onun altında yazdığınız ise birebir bir savunma örneği ne yazdığınızı bilmiyor musunuz?
"Herkesin yaşayacağı anlamına gelmez" tipik bir savunma ifadesi olarak görüyorum. Bunların dışında o anakart 70-80k arası bir bütçeye layık değil.

Attığım Gaming gen sisteme bakabilirsin. RAM'leri değiş istersen 6K civarına özelleştirme mevcut.

Daha da yardımcı olabilir misin? Ne yapmam gerektiğini ben bileşenlerden çok anlamıyorum da.

Daha da yardımcı olabilir misin? Ne yapmam gerektiğini ben bileşenlerden çok anlamıyorum da.

Amacın oyun oynamaksa hazır sistem alacaksan attığım fena değil. SSD slotu var diye hatırlıyorum, fazladan ayri bir M.2 SSD alıp takabilirsiniz. RAM'leri de 6K gibi bir fiyata 32 GB yapabiliyorsunuz. Amacınız render, yayıncılık falansa elle 5070 Ti toplamaya çalışabilirim veya 5070 hazır sistemlere bakabilirsiniz. B650MS2H A620 gibi anakartlardan uzak durun daha bilindik iyi modellere yönelin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı