70 Mbps ile TurkNet'e geçilir mi?

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
250 TL fiyat ile geçilir mi? Bir de hatırladığım kadarıyla ücretsiz kurulum ücretinden yararlanmak için mevcut aboneliğinizi iptal etmeyin yazıyordu, pek bilmiyorum ama bu bir port problemi yaratır mı?

Screenshot_20230411_101841_com.huawei.browser.png

Son düzenleyen: Moderatör:
250 TL fiyat ile geçilir mi? Bir de hatırladığım kadarıyla ücretsiz kurulum ücretinden yararlanmak için mevcut aboneliğinizi iptal etmeyin yazıyordu, pek bilmiyorum ama bu bir port problemi yaratır mı?

Eki Görüntüle 1735764
Merhaba, mevcut aboneliğinizi kapamadan bize başvuru yapmanız durumunda churn geçiş yaparak aboneliğinizi taşıyoruz. Port kaybı yaşamadan hizmete devam edebiliyorsunuz.

250 TL'ye değer bir hizmet yok Netspeed'e bakım derim.

Hocam TurkNet bana en sağlamı gibi geliyor. Taahhüt yok, kurulum ücreti yok. İlk ay beğenmezsek zaten değiştiririz. Ve bir sorum daha olacak, tarife zam yediğinde eskiden alanlarda da mı değişiyor yoksa belli bir süreye kadar zam gelmeyeceğini mi iddia ediyorlar.

Hocam TurkNet bana en sağlamı gibi geliyor. Taahhüt yok, kurulum ücreti yok. İlk ay beğenmezsek zaten değiştiririz. Ve bir sorum daha olacak, tarife zam yediğinde eskiden alanlarda da mı değişiyor yoksa belli bir süreye kadar zam gelmeyeceğini mi iddia ediyorlar.

TurkNet yerine girmişsiniz forum olarak orada yapılan şikayetleri ve müşteri memmuniyetini az da olsa okursanız fikriniz değişebilir. Zam herkese uygulanıyor kimseye bir iddia yapilmiyor o yüzden bu kadar çok kişi TurkNet'ten Netspeed ya da X firmalara geçti.

90 TL daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı