700 TL Bütçeye General Mobile 4G Android One Önerilir mi?

Makaleler
6
Yer
Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sıkıntı olmaz değil mi? Google desteği olunca Motorola'nın ürettirdiği ve Foxconn gibi fabrikalarda ürettiriliyor.

Ayrıca GM tasarımda ve donanım seçiminde de çağ atlamış bence.
Yazılım olarak Google desteği olunca pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Tam F/P ürünü.

Ekran Görüntüsü (285).png

Şimdiye kadar GM önermedim, önermeyi de düşünmüyordum. Fakat işin içinde Google olunca işin rengi değişiyor. Bu cihazı alanlar memnun kalmassa bu işten sadece GM değil, Google da sorumlu tutulacak. Google kendini rezil etmez diye düşünüyorum. Yine de geldiği gibi kimse almasın. İşin içinde Google olsa da GM'ın ne olduğu ortada...

Açık konuşayım, GMD 2 Mini kullanıyordum ve öyle kronik sorunlar oldu ki anlatamam. Ekranda çizgi şeklinde ışık gözükmesi, ölü pikseller, SIM 1 slotunun çalışmaması, video çekerken veya oyun oynarken ısınıp kapanması ve bir daha pili çıkarana kadar açılmaması gibi. Bir daha evime General Mobile sokmayacağı mı biliyorum ve size de hiçbir telefonunu önermiyorum açıkçası. Son karar sizin tabi ki.

General Mobile kullanıcıları olarak bu cihaza karşı çok katıyız, aslında yanlış. Ama yaşadığımız sorunlar ön yargılarımızın temel sebebi.

General Mobile kullanıcıları olarak bu cihaza karşı çok katıyız, aslında yanlış. Ama yaşadığımız sorunlar ön yargılarımızın temel sebebi.

İmzanıza göre benim gibi sorunlar yaşadınız sanırım. General Mobile'dan uzak durmak en iyisi. Ama telefon tutar ve sorunları olmazsa tercih edilebilir f/p bandında.

İmzanıza göre benim gibi sorunlar yaşadınız sanırım. General Mobile'dan uzak durmak en iyisi. Ama telefon tutar ve sorunları olmazsa tercih edilebilir f/p bandında.
Elimde Air dışında tüm cihazları var. Çok sorun yaşadım. En basiti GMD Elite'de kasa yamuldu, yazılım atıp yolladılar. GMD1 ekrana kendi basıyor, ölü pikseli var. 3 kere gitti, yarın yine gidiyor.
@brk35 Haklı, Google ismine leke sürmez gibi geliyor lâkin GM bu, her an her şey beklenir.

Elimde Air dışında tüm cihazları var. Çok sorun yaşadım. En basiti GMD Elite'de kasa yamuldu, yazılım atıp yolladılar. GMD1 ekrana kendi basıyor, ölü pikseli var. 3 kere gitti, yarın yine gidiyor.
@brk35 Haklı, Google ismine leke sürmez gibi geliyor lâkin GM bu, her an her şey beklenir.

En azından artık insanları uyarabiliyoruz ve bizim gibi sorun yaşamalarını engelleyebiliyoruz. General Mobile şirketini Allah'a havale ediyorum başka söylenecek laf kalmadı.

general mobile baya iyi bir marka aslında google ile el sıkışmasıda boşa değil geleceğe dair güzel planları olduğunu gösteriyor.Android one projesinde avrupa ayağının ilk Türkiye'de olması çok güzel bir şey.Bir işe ilk başladığında herkes hata yapabilir ama önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek General Mobile da böyle bir marka biz destek olacağız ki onlar dahada yürüsünler. Apple Samsung Htc gibi markalarda ilk zamanlarda hata yaptılar.Mesela servisten şikayet vardı adamlar servisi taşıdılar büyütler şimdi 1 saatte onarım yapıyorlar.Konuşurken bunları göz önünde bulundurmak gerekli.Kaldı ki GM 4G tam bir f/p canavarı telefon olmuş 700 liraya tam alınası telefon düşünmeleri gereken hiçbir rakibi yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı